Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nöroloji doktorumuzdan allah razı olsun.Onun sayesinde bu illetten kurtulduk.Yaklaşık bir buçuk yıldır hayatımızdan çıktı.Kendi bulmuş olduğu tedavi ile 5 günlük seansla bunu yendik.Ankara eryamanda özel klinikte doktorumuz.isteyenlere adres verebilirim.Geçmiş olsun herkese.
nöroloji doktorumuzdan allah razı olsun.Onun sayesinde bu illetten kurtulduk.Yaklaşık bir buçuk yıldır hayatımızdan çıktı.Kendi bulmuş olduğu tedavi ile 5 günlük seansla bunu yendik.Ankara eryamanda özel klinikte doktorumuz.isteyenlere adres verebilirim.Geçmiş olsun herkese.
Arkadaşlar bu bana mail yolu ile bir arkadaşım tarafından gönderildi.
Migren için...
6 tane makyaj temizleme pamuğu- karabiber ve kolonya.
Pamukların arasına yarım çay kaşığı karabiber koyup üzerine bol
kolonya döküyorsunuz. toplam 3 pamuk oluyor bunların 2 tanesini şakaklara bir
tanesinide 2 kaşın ortasına koyup bir tülbentle başınızı bağlayın.
uyumaya çalışın . 1 saat kadar sonra tülbenti açtığınızda ağrınızın geçtiğini ve
kuş gibi hafif olduğunuzu hissedeceksiniz. Bakın size ne kadar inandırıcı gelir
bilmiyorum ama ben ve arkadaşlarım denediğimiz de gerçekten sonuç
aldık. Her ağrınız olduðunda bunu deneyin. 2 veya 3 defa yaptıktan sonra migrenin kalmadığını göreceksiniz. Bana söylenen karabiber ve kolonyanın
birleştiğinde dünyanın en iyi antiseptiği olduğu. bana yardımcı olan kişi ( 5 yıl
önce )bunu isviçre de öğrendiğini ve migrenin beyine giden sinir
damarlarından birinin tıkalı olması sebebiyle oluþtuğunu söylemişti. Geçenlerde
gazetede aynı şeyi okudum. bunu onlar demekki 5 yıl önce biliyorlardı.
Gerçekten deneyin faydasını göreceğinizden eminim.
Bende 14 yaşlarında boğazlarım şişmeye başladığını hisseddiğimde tülbenti katlar bol karabiber ve limon kolonyası döküp boğazıma sarardım sabaha hiçbirşey kalmazdı 3-5 kez yapmışımdır ondanmı bilmem hala boðazlarım kışın dondurmada yesemde
şişmez
kızlar internette bir siteye denk geldim.Bir herbalist migreni sonsuza dek yokettiğini iddialı bir şekilde yazmış.Bugün aradım,adam telefonda da iddialı konuşuyor. Ağrınız varken geliyorsunuz,bir merhem sürüyorum geçerse para veriyorsunuz,geçmezse vermiyorsunuz .Böyle 3 defa geliyorsunuz ve garanti veriyorum geçiyor dedi.
Ben de dedimki,ağrı o esnada geçiyor olabilir,peki ya daha sonrasını nasıl garantiliyorsunuz dedim,orda garanti benim diyor.
Ben konuşurken eşim de dinledi,güvenmiyorum böyle şeylere dedi.Ben de ikilemde kaldım.Adamın istediği para normal bir doktorun muayene ücretinin 5 katı kadar,bunu da 3 seanstan düşünürsek iyi para.
Gerçekten geçiyorsa değer ama ya yalansa bir anlam veremedim
Siz ne düşünüyorsunuz
ametist taşını deneyeceğim,bu konuda ciddi fayda gördüğünü söyleyenler var.Ayvalık cunda adasında görmüştüm,o bölgeden çıkarılıyormuş
Yalnız migren psikolojik birşey değil canım yaaa,fiziksel bir hastalık olduğu kanıtlanmış
migren taklidi yapan baş ağrıları var,onlar psikolojik olabilir kanımca
Migrenin beni en üzen tarafı,toplum tarafından kabul gören bir hastalık değil bence
İş yerinden başım çok ağrıyor diye izin isteyince herkes sana işten kaytarıyor muamelesi yapıyor
Ya ben artık hayırlısıyla kurtulmak istiyorum migrenden,ciddi anlamda ruhsal sağlığımı bozdu bu hastalık benim