- 19 Mart 2015
- 74
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Gulendamm621
senin adına sevindim Gulendamm621. Geçmiş olsun. Darısı başımıza.Kızlar 3. seans bitti 3 haftadır hic agrim olmadi
senin adına sevindim Gulendamm621. Geçmiş olsun. Darısı başımıza.
Peki toplam kaç seans gitmek gerekiyor?
Su agridan kurtulmak icin akupunkturu da deneyecegim. Sen nerde yaptiriyosun?Canım ortalama 10 seans sürüyor ben çok 1 hafta arayla çok rahatladım cidden migren çok büyük sorun düşünürsen öneride bulunabilirim ciddiyetine göre değişiyor tabiiki tedavi ben devam ettircem ama biraz süre geçsin istiyorum
Su qg
Su agridan kurtulmak icin akupunkturu da deneyecegim. Sen nerde yaptiriyosun?
Kac seans oldu simdiye kadar? Nasil agrilarinin durumu?Ankarada özel clnc medilife da yaptiriyorum
Kac seans oldu simdiye kadar? Nasil agrilarinin durumu?
Insallah bi daha hic atak yasamazsin. Benim de her gun agrim oluyordu. Ben de 3. seansi tamamladim. Yarin 4.seansim olacak.masallah diyeyim durdu 3ten sonra. Ama sanki her an agirdi agriyacak gibi gozumde bir rahatsizlik var.sende de oyle oluyor mu?3 seans yaptırdım 1 seans ara verdm şdün 4. seansımı yaptırdım hiç migren atağım olmadı 10 seansta sonuçlanıyorda benmki çok ileriydi ataklarıma naptıysam fayda etmemişti şuan durdu.
Insallah bi daha hic atak yasamazsin. Benim de her gun agrim oluyordu. Ben de 3. seansi tamamladim. Yarin 4.seansim olacak.masallah diyeyim durdu 3ten sonra. Ama sanki her an agirdi agriyacak gibi gozumde bir rahatsizlik var.sende de oyle oluyor mu?