• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MİĞDE BULANTISI!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu2110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
77
29
3
Merhaba kızlar.

5 haftalık hamileyim. Miğde bulantım yok çok şükür çok seviniyorum. Bu zamana kadar olmadı bu saatten sonra olur mu acaba? 5. 6. Haftadan sonra bulantı yaşayan varmı? 2 saatte bir karnım acıkıyo gibi böyle miğdemde boşluk var. Sigarayida bıraktım 10 gün oldu acaba ondan mı oluyo ve çok kilo almam umarım 🙈🙈🙈

Oncelikle bebisin hayirli olsun ama daha cok erken sevinme bence suan bulanmiyo diye 😃 ziraa 7. Ayimizdayiz benim basindan beri mide bulantilarim hala devam. 3 ay olsun biter dediler 3 olduk bitmedi. 4 olunca biter dediler 4 bitti 5 e girdik hala bulaniyodu herkes kabullendi doguma kadar devam edecek anlasilan seninki dediler 😂

Benim 7 de başladı hala devam ediyor malesef..eğer olmazsa çok şanslısn 85 ile hamile kaldm 76 ya düştüm perişan oldum..

Merhaba canım bende ilk zamanlar mide bulantım olmuyor diye seviniyordum ta kiii 8. Haftanın ilk gününe kadar 🤦🏻‍♀️
11+2 yiz şuan ama 8.haftadan itibaren halen sabah bulantılarımız sabah kusmalarımız oluyor 13. Haftaya kadar sürer biter dedi doktorumuz inşallah da öyle olur 🙏🏻 acıkman da çok normal bende 5.haftadan 8. Haftaya kadar çok yiyordum ama bulantılardan sonra kesildi maleseef beniim iştah ister istemez ..🤷🏻‍♀️

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım ❤️ Benimde 8.haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu seviniyordum mide bulantım olmıcak die ama malesef 8.haftadan şuanda 15 haftalık hamileyim mide bulantısi ve yanması devam ediyor 😞 Ama herkesde olacak diye birşey yok sende olmaz belki anın tadını çıkar

Benim mide bulantim erken basladi suan 6+5 gunlukmusuz doktorun dedigine gore. 5 haftamda daha yogun hissetmistim suan sadece sabah bulantisi ama hic kusma seklinde.olmuyo mide kazinmasi surekli var. Cabuk acikiyorum AMA cok fazla yiyemiyorum kazinma gibi seyler yasaman normal😊insallah da olmaz bulantin😊

Merhaba kızlar.

5 haftalık hamileyim. Miğde bulantım yok çok şükür çok seviniyorum. Bu zamana kadar olmadı bu saatten sonra olur mu acaba? 5. 6. Haftadan sonra bulantı yaşayan varmı? 2 saatte bir karnım acıkıyo gibi böyle miğdemde boşluk var. Sigarayida bıraktım 10 gün oldu acaba ondan mı oluyo ve çok kilo almam umarım 🙈🙈🙈
Bebişin hayırlı olsunn. Benimde 6. Hafta başldığı gün mide bulantım başladı yani pzt gününden beri ☹️ Sabahları kusmamda olıyor.. sonumuz hayr olsun😅

6. Haftada basladi hala devam kusmali ogurmeli gunde iki tane ilac iciuyorum. Doktor 12. Haftadan sonra hafifler diyo insallah oyle olur

Back