3 gündür aşırı derecede miğde bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,yorgunluk oluyor.3 gün önce iğne vurulmuştum.kan uyuşmazlığımız için ertes günü doktoru aradım olabilir dedi ama hala devam ediyor.karın ağrılarım da var birazcık miğdemi bozmuşum korkuyorumda kafamçokkarıştı normal mi acaba yaa:çok üzgünüm: bebişimin hareketleri azaldı iğneden sonra :çok üzgünüm:
3 gündür aşırı derecede miğde bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,yorgunluk oluyor.3 gün önce iğne vurulmuştum.kan uyuşmazlığımız için ertes günü doktoru aradım olabilir dedi ama hala devam ediyor.karın ağrılarım da var birazcık miğdemi bozmuşum korkuyorumda kafamçokkarıştı normal mi acaba yaa:çok üzgünüm: bebişimin hareketleri azaldı iğneden sonra :çok üzgünüm:
çok saolun arkadaşlar yaa hareketlerini sayıyorum zaten.ama miğde bulantımın baş dönmesinin nedeni açlıktanmış yaa(( aç olduğumu hiç hissetmiodum ama.çok su içiyodum meyve karpuz filan açlığımı yatıştırıyomuşumm.bebişmde ondanmı acaba hareket etmiyodu.dün akşam yedim kendime geldimm..2 gün aç bitap dolaşmışım yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?