3 gündür aşırı derecede miğde bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,yorgunluk oluyor.3 gün önce iğne vurulmuştum.kan uyuşmazlığımız için ertes günü doktoru aradım olabilir dedi ama hala devam ediyor.karın ağrılarım da var birazcık miğdemi bozmuşum korkuyorumda kafamçokkarıştı normal mi acaba yaa:çok üzgünüm: bebişimin hareketleri azaldı iğneden sonra :çok üzgünüm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
miğde bulantısı,halsizlik,baş dönmesi:(((
- Konu Sahibi meraklxix
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?3 gündür aşırı derecede miğde bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,yorgunluk oluyor.3 gün önce iğne vurulmuştum.kan uyuşmazlığımız için ertes günü doktoru aradım olabilir dedi ama hala devam ediyor.karın ağrılarım da var birazcık miğdemi bozmuşum korkuyorumda kafamçokkarıştı normal mi acaba yaa:çok üzgünüm: bebişimin hareketleri azaldı iğneden sonra :çok üzgünüm:
canım benim gecmiş olsun stresin gecmiyo bi muayeneye git bence ama hareket hiç mi etmiyor arasıra ediyor mu
3 gündür aşırı derecede miğde bulantısı,baş dönmesi,halsizlik,yorgunluk oluyor.3 gün önce iğne vurulmuştum.kan uyuşmazlığımız için ertes günü doktoru aradım olabilir dedi ama hala devam ediyor.karın ağrılarım da var birazcık miğdemi bozmuşum korkuyorumda kafamçokkarıştı normal mi acaba yaa:çok üzgünüm: bebişimin hareketleri azaldı iğneden sonra :çok üzgünüm:
geçmiş olsun cnm.. bişey yoktur inş. ama şikayetlerin devam ederse bir doktoruna danış bence :teselli:
çok saolun arkadaşlar yaa hareketlerini sayıyorum zaten.ama miğde bulantımın baş dönmesinin nedeni açlıktanmış yaa (( aç olduğumu hiç hissetmiodum ama.çok su içiyodum meyve karpuz filan açlığımı yatıştırıyomuşumm.bebişmde ondanmı acaba hareket etmiyodu.dün akşam yedim kendime geldimm..2 gün aç bitap dolaşmışım yaaa senağlama
çok saolun arkadaşlar yaa hareketlerini sayıyorum zaten.ama miğde bulantımın baş dönmesinin nedeni açlıktanmış yaa (( aç olduğumu hiç hissetmiodum ama.çok su içiyodum meyve karpuz filan açlığımı yatıştırıyomuşumm.bebişmde ondanmı acaba hareket etmiyodu.dün akşam yedim kendime geldimm..2 gün aç bitap dolaşmışım yaaa senağlama
ahh canım beee tabiki açlıktan oynamıyodur garip...
bebekler anne açken yorgunken ve hareket halindeyken çok fazla oynamazmış...a.s