D defne13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 1 0 1 İstanbul 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi defne13 #1 Merhaba arkadaşlar, Midye istiridye şeklinde çeyiz sandığı arıyorum. Yeni satın almak yerine artık ihtiyacı olmayan arkadaşlarımızın elindekilerini değerlendirilmesini daha mantıklı buluyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Midye istiridye şeklinde çeyiz sandığı arıyorum. Yeni satın almak yerine artık ihtiyacı olmayan arkadaşlarımızın elindekilerini değerlendirilmesini daha mantıklı buluyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
kkarantinaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2010 77 0 46 İstanbul 11 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi defne13 #2 Bende satmak için bı gruba koyacaktımşimdi fıyat arastrması yaparken gordum. Nısanda yazmışsınız gercı ama hala ıhtıyac varsa yardımcı olabılırım
Bende satmak için bı gruba koyacaktımşimdi fıyat arastrması yaparken gordum. Nısanda yazmışsınız gercı ama hala ıhtıyac varsa yardımcı olabılırım
radyolo6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 287 130 123 13 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi defne13 #3 Bende arıyorum sandıkkk