sağımız solumuz ,doğumuz batımız istikrar maşallah
birde başkanlık geldi mi istikrardan hepimiz öleceğiz.
Kadınların bir tarafları ile uğraşıp doğur doğur diyene kadar annelerin evlatlarını kaybetmemelerini sağlayın.
Ben gözümün nurunu senin için mi göndereceğim askere, polis mi yapacağım.Yolda bile yürüyemiyoruz korkudan.
ALLAH sebep olana,yardım edene ,vesile olan,aklından geçene bile öyle bir acı versin derdiyle uğraşmaktan milletimizden uzak kalsın inşallah.
Bu nasıl bir beddua böyle ??Mardin Mardin yerin dibine kayna inşallah, barındırsığın hainlerle beraber!
Çok yerinde çok.. Barındırdığı hainlerle, yerle yeksan olsun....Bu nasıl bir beddua böyle ??
Yoo başka yere çekmiyorumÇok yerinde çok.. Barındırdığı hainlerle, yerle yeksan olsun....
Ne var bunda?
Mardinli vatansever Kürt vatandaşlarımıza haksızlık oluyor diyecekseniz demeyin,başka yere çekmeyin
Arkadaşım nasıl okuyosunuz?Yoo başka yere çekmiyorum
İlla Kürt vatandaşı olmasına gerek yok
Orada görev için bulunan nice insanlar var
Onların suçu ne ?
Hanımefendi sizin yazdıklarınız ortadaArkadaşım nasıl okuyosunuz?
Neyin peşindesiniz?
Kelime oyunu mu yapıcaz burda, orda görev için bulunan insanlarımızı" hain" diye nitelendirmiş olabilir miyim?
Beddua ettim ya hemen Mardin yıkıldı de mi... Boş konuşmasak?
Neden cevaplamayayım? Siz sormuşsunuz, tanımasam da saygımdan cevapladım.Hanımefendi sizin yazdıklarınız ortada
Beddua eden siz boş konuşmasak diyen siz??
Gayet mantıklı bir soru sordum
Cevaplamazsanız olur biter
Burda herkes beddua ediyor yapanlara ,sebep olanlara ama kimse kalkıp şehir yerleyeksan olsun içindekilerle birlikte demiyorNeden cevaplamayayım? Siz sormuşsunuz, tanımasam da saygımdan cevapladım.
Ama beni sıkıştırmaya çalışıyor gibisiniz, neden diye soruyorum.
Sorunuz mantıklı filan değil kusura bakmayın, benim o yorumumu yanlış anlayacak bir durum yok, neyi kastettiğim apaçık ortada.
Siz beddua etmiyor musunuz onlara?
Ben ediyorum.. Çoğu kişi gibi..
Hak edene ediyorum..
Kime ettiysem tek tek listesini çıkarmamı istemişsiniz de, gerek yok bence.
Allah biliyor o yeter, Allah kim hain, kim masum biliyor, bizlerin o namussuzlara ettiği bu ahları da bu mübarek günlerde duysun inşallah..
İyi forumlar
Kim olsa öyle anlar da işte...Ben hainler yerin dibine batsın diye anladım. Genelde üzülüp sinirlenince öyle derler ya hani; yansın yıkılsın dünya, yerin dibine batsın bu şehir gibi.
bu yorum ne alaka ?Kesinlikle savunmuyorum. Yalniz bi dogurun altinda bir sey yatiyor bence. Doguda 7-8-10-12 dogruyorlar. Türk kadini calisiyor. 1 bilemedin iki. Bazen diyorum yani bir insan bu kadar cürret etmez. Belki bildigi bir sey var. Nüfus artsin istiyor diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?