• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

midi boy fritöz..

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
916
5
116
Diğer
midi boy fritöz almak istiyorum..2 ürün arasında kaldım..kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?..

blue house carina..

fakir gala..

Merhaba, ben fakir gala kullanıyorum.

Gayet memnunum, iç haznesi kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor.

Bende çok araştırmıştım,Tefal ile Fakir arasında kalmıştım fakat Tefal'in ısıtıcı çubukları yapışık bir şekildeydi hazneye.

Bu da yıkama esnasında ciddi anlamda sürekli bozulma yapıyo,nasıl böyle saçma üretim yapmış tefal anlamıyorum.Gerçi çoğu markada böyle...

Fakat fakirde böyle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Size tavsiyem ısıtıcı çubuklarının hazneden ayrı olmasına dikkat edin.

bende tefal var, haznesi çıkmıyor, yıkarken uğraştırıcı oluyor.
bir de çıkmadığı için yıkadıktan sonra duruladığın su -ne kadar dikkat etsen de- priz bölmesine geliyor.
ben böyle şeylerde pimpirikli olduğum için hep tereddütle kullanıyorum..

ama tefalin actifry ürününü çok beğeniyorum, onu alıcam ilerde..

actifry düşünmedin mi hiç?

bende tefal var, haznesi çıkmıyor, yıkarken uğraştırıcı oluyor.
bir de çıkmadığı için yıkadıktan sonra duruladığın su -ne kadar dikkat etsen de- priz bölmesine geliyor.
ben böyle şeylerde pimpirikli olduğum için hep tereddütle kullanıyorum..

ama tefalin actifry ürününü çok beğeniyorum, onu alıcam ilerde..

actifry düşünmedin mi hiç?

Canım actifry'ı bende düşünmüştüm fakat patatesleri yumuşak yapıyormuş. Kızartmalar güzel olmuyormuş.O şekilde yorumlar okumuştum.:26:

Yakınımdan birinin kullandığını gördükten sonra almayı düşünüyorum.

Canım actifry'ı bende düşünmüştüm fakat patatesleri yumuşak yapıyormuş. Kızartmalar güzel olmuyormuş.O şekilde yorumlar okumuştum.:26:

Yakınımdan birinin kullandığını gördükten sonra almayı düşünüyorum.

evet biraz yumuşak oluyo canım.
benim komşumda var, onda gördüm ben.
patatesten başka yemekler de yapıldığı için istiyorum ben aslında.

ama şöyle bir şey var, patatesi ince doğrayınca yumuşak olacağını sanmıyorum fazla.
bir de biz hep domates sosu yaparız, çok severiz. sosla birlikte yiyince yumuşaklık fark edilmiyo öyle canım.

tefal şu an için bana pahalı geliyor..ben uygun bişey arıyorum bu ikisini buldum..hemde iç hazneyi yıkanabiliyor..ama kararsız kaldım..blue house fakir galandan az büyük..bu konuda kararsızım..

blue house : 125 tl
fakir gala : 99 tl

Back
X