• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

midesi bulananlar yardım ediiin

Merhaba Arkadaşlar,

Sonunda benim de bulantılarım başladı:bbo: özellikle sabahları çok oluyor. Kokulara karşı da çok hassasım. Öğle yemeğine çıkınca biraz kendime geliyorum. Benim doktorum folikasit ve bebe asprini kullandırıyor. Elevit vermedi.. herhalde birkaç hafta içinde başlarım.İlk 8 hafta folikasit almak gerekiyormuş.. Bazı doktorlar direkt vitamin veriyor.. Hangisi doğru acaba?Elevit'in içinde folikasit miktarı çok daha az çünkü..
Bulantısız günler dilerim..

yerimsenibenarkadaslar benımde mide bulanıyor cok agır degıl ama calıstıgım ıcın cok yıpranıyorum kokuya cok hassasıyetım var hersey mıdemı bulandırıyor vede bı terslık oldu hayatımda en coks evdıgım tatlıydı sımdı gorunce alt ust oluyorum kıslar cubuk kraker nanelı sekerler zeytın ama bunları yemekden sıkıldım ben birde süt falan içemiyorum bir iki gün içtim daha yok hemen herseyden sıkılıyorum meyvede yıyemıyorum bana doktor vıtamın falanda vermedı bebeğin gelişiminde problem olucak dıyede korkuyorumm offf allahım gecsede bıran once soyle keyfını cıakrsakkafamçokkarıştı

bendede var bulantılar.Benim sabahta oluyo ama akşam çok yoğun yaşıyorum ben.
Aynen çubuk.çizi,zeytin,peynir tost en sevdiğim yiyecekler durumunda ama sıkıyo artık.

Süt bende çok sevdiğim halde içemiyorum.Meyvede fazla yiyemiyorum.
Vitamin isteyebilirsin canım.
Ben elevit kullanıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Sonunda benim de bulantılarım başladı:bbo: özellikle sabahları çok oluyor. Kokulara karşı da çok hassasım. Öğle yemeğine çıkınca biraz kendime geliyorum. Benim doktorum folikasit ve bebe asprini kullandırıyor. Elevit vermedi.. herhalde birkaç hafta içinde başlarım.İlk 8 hafta folikasit almak gerekiyormuş.. Bazı doktorlar direkt vitamin veriyor.. Hangisi doğru acaba?Elevit'in içinde folikasit miktarı çok daha az çünkü..
Bulantısız günler dilerim..

Belki de kullandığın folik asitte vitaminde var ya ondan vermemiştir.

Bana folbiol verdi dr.um 5 mg folik asit içeriyor.(Günde 1 tane)
Vitamin ihtiyacı içinde elevit verdi.Ondanda vitamin ihtiyacımı gideriyorum (Tabi çıkarmadan yutarsam )

Senin kullandığın Folik asit hangisi marka olarak?İçerikleri değişikmişte.Bazılarında vitamin takviyeside varmış ve günde 3 kez alınıyormuş.Gebelikte bununla ilgili bi başlık var ilgini çekerse bakarsın.

Sağol canım hepimize bulantısız günler :))

selam arkadaslar benımde mıde bulantılarım sabahtan aksama kadar devam edıyo hıcbırsey yıyesım gelmıyo kokulardan nefret edıyorum zaten darkınlıfe senınde dedıgın gıbı cnm bende vıtamını ıcerken zorluk cekıyorum ıcım kalkıyo kokusundan ınanırmısınız evı temızleyesım bıle gelmıyo ıns bıranonce mıde bulantılarımız gecer

sea band diye bir band var bileğe takılıyor ben aldım ve bulantılarım hiç kalmadı çok ükür hastanelik olacak kadardım tavsiye edeim netten araştın bence

selam arkadaslar benımde mıde bulantılarım sabahtan aksama kadar devam edıyo hıcbırsey yıyesım gelmıyo kokulardan nefret edıyorum zaten darkınlıfe senınde dedıgın gıbı cnm bende vıtamını ıcerken zorluk cekıyorum ıcım kalkıyo kokusundan ınanırmısınız evı temızleyesım bıle gelmıyo ıns bıranonce mıde bulantılarımız gecer

Bende temizleyemiyorum evi,hemen yoruluyorum, bir de kokulardan zaten rahatsız oluyorum ya.Eşim yapıyo elinden geldiğince.
Ben sabah almaya başladım vitamini,sabah daha az bulantım var.Akşam çok yoğun oluyo bende.
Sende bulantının en az olduğu zaman al hapını canım.

sea band diye bir band var bileğe takılıyor ben aldım ve bulantılarım hiç kalmadı çok ükür hastanelik olacak kadardım tavsiye edeim netten araştın bence

Eczanelerde var mı bu bant?Ben ilçede yaşıyorum da?

geçecek arkadaşlar sabırrrrrr
2. tramesterin başladığı gün bulantı da kusma da bıçakla kesilmiş gibi bitiyor. ben neler çektim. süt de içiyosunuz ondan sonra merak etmeyin bebek güçsüz kalır diye onlar depodan kullanıyor zaten.

Ben 3 gün hastanede yattım, birde çalışıyordum ve neredeyse işi bırakacaktım.Serumlar sayesinde büyük ölçüde bitti sayılır. Doktorum bana folibol isimli folik asit verdi birde düşük önleyici ilaç verdi. Her yarım saatte bir çubuk kraker ye diyor. Aç kalma 2-3 saatte bir bişeyler atıştır diyor.
Benim bulantım akşama kadar sürüyor akşam yemeğinden sonra tamamen kesiliyor. Bol bol meyve yiyorum. Ama süt içemiyorum.

Back