• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

midesi bulananlar yardım ediiin

benim mide bulantima muz iyi geldi ama ilk cocugumda hamileyken cubuk kraker iyi geliyordu ..galiba herkese gore degisiyor ..bi dene istersen ..gecmis olsun

benimde aşıra derecede mide yanması var,sabahları yataktan kalkmadan 10-15 dakika önce biraz çubuk kraker yiyorum.o midenin suyunu alıp bulantı ve yanmayı önlüyor.birde doktorum iki buçuk saatten fazla aç kalma demişti,umarım faydası olur...

ay ya benimde çok bulantım oluyorr.ya demek ki olmayan yok böyle düşünmek gerekiyor bence.birde arkadaşlar az kaldı 3 aydan sonra azalıyormuş.sabredelim ne olurrrrr....

bende tık yok maşallah benim ki akıllı çıktı galiba sizinkiler yaramaz olacak:)

Bende dün şiddetli bir mide bulantısı yaşadım.İnşallah hep böyle sürmez.
yoğurt,ayran,kraker,salatalık ve muz bana iyi geliyor.

benimde midem bulanıyor kızlar
üstelik ben bana neyin iyi geldiğini keşfedemedim henüz
aklımdan neyi geçirsem midem bulanıyor
doğru düzgün yemek yiyemiyorum
ama forumda şöyle birşey okudum bugün
mide bulantısı hamileliğin yolunda gittiğinin işaretiymiş
bebişler iyi olsunda ne yapalım
bu günü tam bir yıl bekledim varsın miidem bulansın

Evet canım bende okudum mide bulantılartı varsa iyiye işaret.Bu düşük ihtimalinin yavaş yavaş kalktığına işaret diyordu.

Bazı annelerde olmazmış ama.bende hep neden benim belirtim yok diye yırtınıp duruyordum..Al işte sana belirti mahvolduuuuummmm :Pp

Arkadaşlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla. hiç bir şey yiyemiyorum ve bu yüzden moralim bozuluyor. sanki beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum. süt içmem gerektiğini biliyorum ama malesef.. bir de ilk üç ay içinde doktoru vitamin hapı öneren var mı.

Arkadaşlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla. hiç bir şey yiyemiyorum ve bu yüzden moralim bozuluyor. sanki beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum. süt içmem gerektiğini biliyorum ama malesef.. bir de ilk üç ay içinde doktoru vitamin hapı öneren var mı.

akadaşım anlıyorum benimde çok kötü ve süt yoğurt hiç bir şey yiyemiyorum. bende ne yapacağımıda bilemiyorum bu mide bulantısı halsizlikte yapıyor.

Bulantım başlayana kadar içiyordum süt.Ama bulantı başlayalı içemiyorum süt lafı bile midemi bulandırıyor.
Ayran biraz daha yatıştırıyor sanki mideyi.Biraz ayran içebiliyorum.Bol bol da su.

Kızlar ben elevit kullanıyorum vitamin dr.um vereli 1,5 hafta oldu.Ona güveniyorum, çok iyi beslenemiyorum çünkü.Bulantılardan sonra tüm yemekler itici geliyo,yaşasın krakerler :)
Çubuk,susamlı çubuk,pizza kraker,çizi Artık bunlarla kanki oldum.Çabuk geçse bu dönem bari.

Bulantım başlayana kadar içiyordum süt.Ama bulantı başlayalı içemiyorum süt lafı bile midemi bulandırıyor.
Ayran biraz daha yatıştırıyor sanki mideyi.Biraz ayran içebiliyorum.Bol bol da su.

Kızlar ben elevit kullanıyorum vitamin dr.um vereli 1,5 hafta oldu.Ona güveniyorum, çok iyi beslenemiyorum çünkü.Bulantılardan sonra tüm yemekler itici geliyo,yaşasın krakerler :)
Çubuk,susamlı çubuk,pizza kraker,çizi Artık bunlarla kanki oldum.Çabuk geçse bu dönem bari.

doktor elevit i bana da verdi.ama ben daha içememiştim bugün başlıycam.bu vitamin umarım iyi gelir.

merhaba benimde bulantılarım çok fazla mutfagın kapısından geçerken midem bulanıyor en iyi kivi geliyor

merhaba benimde bulantılarım çok fazla mutfagın kapısından geçerken midem bulanıyor en iyi kivi geliyor

merhaba benim de çok fazla bulantım var ve dün doktum bana bu bulantıların açlıktan olduğunu ve sürekli birşeyler atıştırırsam geçeceğini söyledi kraker, tuzlu kurabiye ve çerez sürekli olarak bunları atıştırmaya bak dedi
ilk başlarda bende meyveyle yetiniyordum bol bol kivi yedim ve şimdi kivi yi göresim gelmiyor

Ben de bulantıya karşı limonu öneriyorum. Neyin iyi geleceğini ancak deneyerek öğrenebilirsiniz. Bir gün hoş görünen şeyi diğer gün insanın göresi bile gelmiyor. Ben bulantılara karşı akupunkturu da öneriyorum. Ben bir haftadır şiddetli mide bulantısı çekiyordum, akupunktura başladığımdan beri şiddeti azaldı bulantıların. Elbette tamamen geçmiyor ama artık daha rahat yemek yiyebiliyorum. Ayrıcak çok üzülmenize gerek yok çünkü bebek 8 ve 9. haftalardan sonra sizden beslenmeye başlıyor. Bu nedenle süt ya da ayran içemediğiniz için bu kadar acele şikayet etmeyin.

yerimsenibenarkadaslar benımde mide bulanıyor cok agır degıl ama calıstıgım ıcın cok yıpranıyorum kokuya cok hassasıyetım var hersey mıdemı bulandırıyor vede bı terslık oldu hayatımda en coks evdıgım tatlıydı sımdı gorunce alt ust oluyorum kıslar cubuk kraker nanelı sekerler zeytın ama bunları yemekden sıkıldım ben birde süt falan içemiyorum bir iki gün içtim daha yok hemen herseyden sıkılıyorum meyvede yıyemıyorum bana doktor vıtamın falanda vermedı bebeğin gelişiminde problem olucak dıyede korkuyorumm offf allahım gecsede bıran once soyle keyfını cıakrsakkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
selam kızlar ben de özellikle sabah bulantılarından yana dertliyim,sabah uyanınca bir iki yudum su içip biraz karaker atıştırıyorum,ben de yumurtayı yanıma bile yaklaştırmıyorum,tiksindim galiba,sanırım benim bebiş yumurtacıolacak,bildiğim kadarıyla annenin tiksindiği gıdaları çocuklar çok seviyorlarmış:dance:

Back