- Konu Sahibi gri kelebek
midem çok bulanıyo.yardııım edin arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midem çok bulanıyo.yardııım edin arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla. hiç bir şey yiyemiyorum ve bu yüzden moralim bozuluyor. sanki beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum. süt içmem gerektiğini biliyorum ama malesef.. bir de ilk üç ay içinde doktoru vitamin hapı öneren var mı.
akadaşım anlıyorum benimde çok kötü ve süt yoğurt hiç bir şey yiyemiyorum. bende ne yapacağımıda bilemiyorum bu mide bulantısı halsizlikte yapıyor.
Bulantım başlayana kadar içiyordum süt.Ama bulantı başlayalı içemiyorum süt lafı bile midemi bulandırıyor.
Ayran biraz daha yatıştırıyor sanki mideyi.Biraz ayran içebiliyorum.Bol bol da su.
Kızlar ben elevit kullanıyorum vitamin dr.um vereli 1,5 hafta oldu.Ona güveniyorum, çok iyi beslenemiyorum çünkü.Bulantılardan sonra tüm yemekler itici geliyo,yaşasın krakerler :)
Çubuk,susamlı çubuk,pizza kraker,çizi Artık bunlarla kanki oldum.Çabuk geçse bu dönem bari.
merhaba benimde bulantılarım çok fazla mutfagın kapısından geçerken midem bulanıyor en iyi kivi geliyor