• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midenizde kelebekler uçuşuyor mu?:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Uzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..
Her haftasonu görüşüyoruz, yemek yiyoruz biraz dolaşıyoruz kahve çay muhabbet..Ama sanki bir şeyler mi eksik.. gibi bir his içimde. Her şey aynılaştığı için böyle düşünüyorum sanki.

Evliliğinizi ya da sevgilinizle olan ilişkinizi nasıl canlı tutuyorsunuz?
Çok sevseniz de,çok değer verseniz de sanki her şey iyice monotonlaşıyor gibi geliyor mu?
Böyle kalpte iki kıpırtı,mide de kelebekler:) Bu hisleri hala yaşıyor musunuz?
Yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz da başarıyorsunuz?:) Çok merak ediyorum,fikirleriniz epey değerli benim için..

gggg.webp :)))

Uzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..
Her haftasonu görüşüyoruz, yemek yiyoruz biraz dolaşıyoruz kahve çay muhabbet..Ama sanki bir şeyler mi eksik.. gibi bir his içimde. Her şey aynılaştığı için böyle düşünüyorum sanki.

Çok sevseniz de,çok değer verseniz de sanki her şey iyice monotonlaşıyor gibi geliyor mu?
Yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz da başarıyorsunuz?:) Çok merak ediyorum,fikirleriniz epey değerli benim için..

Eki Görüntüle 2273213 :)))
Benim kelebekler midemden göbegime indi :KK45:hamileyimde :anne::KK49:

Her an aşık gibi olunmaz ki sonra sevgiye dönüyor o kelebekler sonra sevdaya. Uzaktan baktığında oh iyi ki bu adam diyebiliyorsan en güzel kelebeği büyütmüşsün içinde sonsuza dek oradadır. Bazen uzun ayrılıklar sonrası ya da bir iki günlük özlüyorsun yeniden gördüğünde yeniden canlanıyor. Önemli olan doğru insan için uçurabilmek kelebeklerini. Yolunuz çiçekli olsun inşallah. O kelebekleriniz hep içinizde kalsın.:KK200::KK200::KK200:

Hayatın yavaş yavaş monotonlaştığı doğru.
Evlilik içinde bu ay bunu şu ay şunu yapalım planları da bir süre sonra monotonluğa bağlanıyor. Çünkü kendini tekrar etmeye başlıyorsun. Monotonluk kavramınız her sene 3 hobi deneyen çift oluyor.
Kelebeklerin uçuşması için şunu söyleyebilirim kendi adıma, eşimi tanıdığım günden beri kelebekleri içimde serbest bırakan durumlar var. Hiç değişmeden devam ediyor. Hiç özel çabam olmadı canlı tutayım diye, hiç bu benim hoşuma gider diye de düşünmemiştim.
Birbirimizi tanırken denk gelen durumlardan bahsediyorum.
Özetle monotonluktan kaçış yok. Paradoks gibi bir şey bu. Düzenden zevk almayı öğrenmelisin. Rutinler zevkli gelirse bu sorunun çözülür. Kelebekler tamamen içgüdüsel.

dur daha evlilik denen monoton var bu hisler icin cok erken

Bitmiyor, dönüşüyor. Hep sarılmak, öpmek, dokunmak istiyorum hâlâ beş yılın sonunda. Tanistigimizda tatlısın dediğinde midemde kelebekler sirtaki yapıyordu tabii şu an bu boyutta değil. Hele ki birlikte bazı zorluklara göğüs gerdiyseniz aynı zamanda en yakın arkadaş oluyor eş.

Flört heyecanı o döneme özeldir. Birini yeni tanımanın heyecanı, keşfetmenin tatlı hissi, kendini ifade etme ve karşılık bekleme telaşı vs o dönem insanın içini kıpır kıpır eder. Evliligin monoton bir havası vardır doğru. Ama buna huzur diyoruz. Yıllar geçtikçe en yakını oluyoruz birbirimizin. Her şeyimizi biliyoruz. En basitinden adam yanımda corul corul öksürürken midemde kelebekler uçuşamaz 🤦🏻‍♀️

Bir süre sonra monotonlaşıyor yaşadığınız şeyler.Çünkü ilk zamanlarda sadece ‘sevgili’ ilerleyen zamanlarda bazen arkadaş,bazen dost,bazen eş,bazen sevgili oluyorsunuz.Ama arada sevgi bağı varsa ve hep devam ederse hiç bişey bitmez bence.Tamam azalır belki ama bitmez.İltifat ettiğinde,aniden sarıldığında .öptüğünde yüzünüz gülümser mesela.Gerçek bir gülümseme..
Mesela yıllardır beraberiz nişanlımla,birşeyler monotonlaştı evet.Ama
özellikle kavgalı olup konuşmadığımız bir günün ardından ondan gelen mesajı yada aramayı gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor :KK70: Yada 1 2 hafta mecburi görüşmediğimiz zamanlar oluyor bazen.Sonrasında o ilk görüşü tarif edemem.Özlemle birleşen tarif edilemez bir duygu.. :KK200:
Kalplerinizin hiç bir zaman soğumaması dileğiyle.. :)

Kelebeklerin ömrü kısa malum, o kelebekler zamanla ucup gidiyor. Birbirinin en yakını oluyorsun, en iyi tanıyanı, hâlinden anlayanı, o zamanların tadı da başka oluyor.

Kelebekler gitse de yerine güzel şeyler geliyor yani. Sizinde mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah.

valla hiç uçuştu mu bilmiyorum ben bu adamın ilk okulda altına yaptığını falan biliyorum çünkü. üniversitede ilişkiye başladık ama öyle birbirini çok detaylı tanıma da olmadı zaten biliyorduk işte.

aşk veya sevgi diyorsanız bitmedi hiç de zannetmiyorum biteceğini ama o kelebek durumu başka. hasta olunca üstüme kusan adamdan ne kelebeği bekleyeyim ben :KK53:

Tabiki o ilk flort zamanlarindaki kelebek kipirtisi olamaz.. ama her dk her saniye yaninda oldugu icin sukredersin mesela.. bikac saat yada bikac gun gorme cook ozlersin.. goruncedee ohh iyikii evimize bana dondu diye yine sukredersin.. o kipirti kelebek ucusmasi evlilikte zamanla yerini sukre birakiyor.. ve en onemlisi Allah basimdan eksik etmesin diyebiliyosan tmmdir o is 💖

Adı üstünde kelebek işte 3-5 gün ömrü var boş değil yani bu benzetme :KK49: Bende kelebek kalmadı ama sevgi saygı ilgi anlaşma devam ettiği sürece evlilik güzel devam edebiliyo şahsen bizim öyle çok şükür :dua:

2 çocuk biri daha 45 günlük biri ilkokul öğrencisi. Biri ınga diyor diğeri anne ben aciktim diyor. Herif arıyor akşam yemekte ne var diyor. Kosusturmaktan totomda birşeyler ucustugunun farkındayım ama bu kelebek mi yoksa başka bir cisim mı bilemiyorum valla.
Ben özellikle 2. Çocuk doğduktan sonra bırak karikoca oldugumuzu evli oldugumu bile unuttum.
Eskiden evet kelebek ucusurdu. Ama baya eskiden. Şimdi çocuk durdu mu bugün kız odevlerini yaptı mı. Yemek var mı faturaları odedin mı.
Akşama kaç ekmek alınacak.oglana bez alınacak kız da çikolata istiyor. Bizim hayat malesef sadece bunlardan ibaret. Ve sana verebileceğim bir tavsiyem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X