• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midemde canavar var galiba:(

pampampam

๑ ƸӜƷ ๑ Gülümse &#3665
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
173
1
46
Ankara
Arkadaşlar ben 15 yaşıma yeni girdim 47-49 arasında gidip geliyor kilom.
Ve inanın 30 yaşındaki bi adamdan daha fazla yemek yiyorum. Hemde hızlı hızlı yiyorum.
Görenler hayret içerisine giriyo bu kadar iştah nerden geliyo maşşallah diyolar. Her öğünden bir ekmeğe yakın yiyorum.
2 tabaktan aşşağı doymuyorum ekmek olmazsa. 3 4 tabak bile kesmiyo düşünün okadar iştahlıyım:(
Metabolizmam çok hızlı sanırım ama inanın oturduğum yerden kalkmıyorum sabah bilgisayarın başına bi oturuyorum 4 de 5 de yatıyorum taa sabah 2 de fln kalkıyorum.
Bu yediklerim nereye gidiyo yaa benim:( bi ekmek yeyişim var görmelisiniz canavar gibiyim:( ama sanırım benim canavar gibi yeyip mideye indirdiklerimi löp diye yutan bi
başka canavar daha var midemde:( bana yardım edin ya neden olabilir hastaneyemi gitmeliyim ne yapmalıyım.
hangi bölüm bakar annem aneanem ilerde nasılsa alırsın babana çekmişin diyolar babamda öle yer yer yedikleri sadece göbeğe gider sanırım bu yapıyla alakalı ama
anlamıyorum ciddi bişeyde olabilir değilmi her gün tuvalete çıkıyorum çok özür dilereyek söylüyorum psikolojim çok bozuk okul eteği giymek istemiyorum...

Son düzenleme:
etek niye giymek istemiyorsun onu anlamadım, çok mu kötü görünüyor?
Hayatım ben yaklaşık 23 yaşında evlendim ve evlendiğimde 49 kiloydum, boyumda 1,64 gayette hoştu. neredeyse 16-17yaşımdan 25 yaşıma kadar o kilolar daydım. Keşke şimdi o kilolara dönebilsem. Elbette bir doktora görün ama bir sorun olduğunu sanmıyorum, bende çok yerdim hele yediğim tatlının haddi hesabı yoktu. Evlendikten 2 sene sonra bir kilo almaya başladım 51 - 52 4.seneden sonra hızlanmaya başladı 55 - 58 derken son hatırladığım 65 olmuştum dünyam kararmıştı resmen hemde öyle çok yemiyor olduğum halde almıştım bu kiloyu. Sonra bir hırs yaptım bir kaç hafta da 5,5 - 6 kilo kadar verdim. bu hızdan sonra sporu bıraktım ekmeği de kahvaltı hariç tüketmiyorum şimdi 58 kiloyum. Yani bunları niye anlatıyorum yaşın daha çok genç, bu kadar hareketsiz ve pasif bir hayat sürerken birde kilo almaya başlarsan hiç önüne geçemezsin. Eğer boyun 1,65 den uzun değilse ben kötü bir görüntün olduğunu düşünmüyorum. Hem inan o ölçülere ne giyse daha çok yakışıyor...

bacaklarım çok ince ya o yuzden :(( bide gövdem çok ince basenlerden kurtarıyorum allahtan.. ama çok teşekkür ederim ''abla'' diyim:))) birazda olsa moralimi yerine getirdin çevremdekilerin bana ettiği sözlerden bıkmıştım neler neler diyolar ya oruç tutuyorum şimdi, her gören daha mı zayıfladın göğüslerin iyice küçülmüş diyolar manyaklar bizde biliyoz ne yapalım elimizde sanki çok uyuz oluyorum sizinki gibi 2 kilo göğüs taşımaktan iyidir yorulmuyorum diyip lafı yapıştırıveriyorum :21: artık bişey diyemiyolar lafları ağızlarına tıkıyorum çünkü alıştılar dokunulmazlık elde ettim :1: tek korkum 20 25 yaşına geldiğimde aynı kiloda kalmak:( biliyorum yaş ilerledikce mecbur kilo alıyosun diyenler oluyo ama alamayınca olmuyo işte teyzemde öyle benim 15 yaşındada aynı kilodaydı 30 yaşında hala aynı kiloda.

bu arada senide tebrik ederimm canım hırs yapıp kilo vermen çok güzel, bu arada boyum da 1.62-164 arası bişey :69: :54:

Son düzenleme:
Back