Midem

nihalce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
184
0
26
Kayseri
kızlar öncelikle herkese selam olsun.ben sitenin yenisiyim.ya midemden kıvranıyorum ülser var bende 2 yerde yara anlıycagnız.ne yapcam ben doktorun ilacıda fayda etmiyo sigara dan da kolay kolay cayamıyorum cok içmesemde beni iflas ettirmeye yetiyo.YARDIMMM!!!

doktorla konusup ilaçını deggiştir sigara kullanmadıgımdan bırakman için tavsiye veremıcem ama forummda sigara bırakmayla ilgili yazılar varsa okuyabılırsın

cnm bnde mde ağrısından ölüp ölüp dirilen bi insanım ilerlemiş ülser var.. son gttiğim dr.un verdiği ilaçlar bana çok iyi geldi malesef doğal yntemlerle çözümü kolay olmuyo mutlaka dr.a grnmen lazım ve en önmlisi yediklerine dkkat ediceksin kahveyi, colayı, baharatı, salçayı,acıyı, hatta daha sayamadığım bisürü şeyi hayatından çıkartman lazım bana domatesi kabuklu elmayı,armutu bile yasakladı şimdi yiorum ama tedavi sürecinde hiç yemedim çay bile sadece kahvaltıda 1 bardak içtim kahve hiç içmedim buarada bnde sigara kullanıyorum malesef

Geçmiş olsun..konunuzu ilgili bölüme taşıdım..bilginize.

aynen bana da bi çok şeyi yasaklamıştı ama yine de ağrım oluyordu ilaç pek iş e yaramadı.kullandığın ilacın ismini paylaşırmısın benimle bi sakıncası yoksa canım.bu arada ilgin için teşekkür ederim.çok geçmiş olsun sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…