- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Doktor o kadarlık olmadığını söylemişti açıkçası biraz da korkuyorum ama iş ona gidiyor sanırımEndoskopi yaptırdınız mı? Sorunun asıl kaynağını öğrenin önce bence
Doktor o kadarlık olmadığını söylemişti açıkçası biraz da korkuyorum ama iş ona gidiyor sanırım
Doktor dese yaptırırdim ama gerek yok,şimdilik şart değil falan dedi.. Korksamda artık yaptırmak istiyorum bıktım çünküSizin endoskopi ve kolonoskopi yaptırmanız lazım. Sorununuzun ne olduğunu bilmeden kimse size bir şey öneremez ki önermesin de. !
Kolon kanseri falan olabilir ilerisi için diyor bazı yerlerde okudum cokta korkuyorumBencede endeskopi şart ve bagirsak floralariniza da bakılması gerek
Evet yıllardır var malesef.Ara sıra olan bir şeyden bahsetmiyorsunuz, doktoru değiştirin bence
Kolon kanseri falan olabilir ilerisi için diyor bazı yerlerde okudum cokta korkuyorum
Inşallah ya tesekkur ederim sizde dikkat edin bu arada. Muz ve patates haslamasi iyi geliyor tavsiye ederimKötü düşünme bende çok sık ishal olurum hatta geçenlerde 3 ay kurdu ve deli gibi bir karın agrisiyla bide Kınık bebeğim var çok zorlandım doğumdan sonra oldu bendede bu gidişle bende gidicem iyice detaylı baktiricam ama sanmıyorum seninde o kadar kötü birşeyin olduğunu iyi düşün iyi olsun
Farkindamisiniz saydiklariniz gaz yapici ve baharatli seyler. Belli ki dokunuyor size.Hayırlı geceler arkadaşlar. Konu içerik itibariyle hoş olmayabilir ama sağlık problemim olduğu için af buyurun.
Arkadaşlar benim sorunum ;midem.. Liseden beri hassas mide sorunum vardı zaten biliyordum. Ama o zaman çok etkilenmiyordum açıkçası muhtemelen takmiyordum. Hassas mideden kastım ya azıcık ağır ya da farklı birşey mideme girdiğinde midem error veriyor. Sucuk,salam,kahvaltilik sos,karnibahar,süt vs,vs.. Bunları yemedigimde de sorun çözülmüyor çok çok özür dilerim ama kaç haftadır ishal ile uğraşıyorum hic bir anlam veremiyorum ne yapmam lazım. Doktora da geçen sene falan çok gittim ama ilaç verdi;ki o da fayda sağlamadı.. Dikkat edeceksin falan dedi keşke edince duzelse de etsem.. birazda psikolojik olarak çok sıkıntı yaptım bunu.. Çok uzattım ama mesela ders anlatıyorum sürekli aklım bagirsaklarimda.. Rahatsızlancak mıyım, birşey olcak mi diye ? Kısacası var mi tavsiyesi olan? Bitkisel bir şey ya da başka bir şey..Tesekkur ederim şimdiden..
Inşallah ya tesekkur ederim sizde dikkat edin bu arada. Muz ve patates haslamasi iyi geliyor tavsiye ederim
Evet aslında onun da etkisi var.. Mesela sut içerken kesin dokunacak diye düşünürüm ve o da kesin dokunurPsikolojik olabilir mi?
Benim midem de cok hassas sözde. Ama bu tamamen psikolojik, farkındayım.
Zehirlenmekten asırı derecede korktugum icin ne zaman midem bulansa "acaba zehirlendim mi" korkusu ile ishal olurum direkt.
Tekrar gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra, fiziksel bir problem yoksa psikolog ile görüsmenizi öneririm.
Çok tesekkür ederim. Sucuk kahve aram yoktur ama çay aşırı içerim. Evet aslında çay da çok kötü yapıyor demli falan içeriğinde genelde açık içmeye çalışırımgeçmiş olsun arkadaşım
aynı rahatsızlıklar bendede vardı..
Dokorum reflü başlangıcı olduğunu söylemişti..
kahve içermisin
demli çay vs.
bunlara biraz ara verebilirsin.
Sucuk zaten baharatlı
uzak durman gerekiyor.
baharatlı yiyecekler domates,turunçgiller ,asitli yiyecek içeceklerden uzak durcaksın canım
Yıllardır varsa kolon kanseri falan getirme aklına, benim babam kolon kanseriydi, yıllardır hasta falanda değildi son bir buçuk sene zayıflamaya başladı Kanı 5 lere düşmüş haberimiz yok onunda yok zaten sonrada çok uzun sürmedi, yani diyeceğim şuki kolon kanseri çok uzun süre kendini gizlemiyor Allah korusun, senin miden hassas tabiki yaptır yapılması gerekenleri ama kötü düşünme.Evet yıllardır var malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?