arkadaşlar ilginize alakanıza ve içimi rahatlattığınız için size çook teşekkür ederim.gerçekten haklısınız şuan mide bulantılarım yine başladı.çünkü içim rahatlamıştı nazar deydirdim kendimesırnaşık şeyherkes gibi bende yaşıyorum o korkuları elimde olmadan napim belki çok değil ama bu bebeği uzun zaman bekledik ve her anne adayı gibi benimde tedirgin olduğum şeyler oluyo belkide daha neler yaşayacağım bilmiyorum inşallah kötü günler geçirmem inşallah hiç bir anne adayı geçirmez.bebeklerimize sağ sağlim kavuşuruz.tekrar teşekkür ederim kıslar içimi rahatlattınız zaten hep istediğim şeydi yeterki hamiş olayım yeterki bebeğim olsun bütün dertlerini çekmeye razıyım diyodum.inşallah bebeğim kendini hep hissettirir.:ecrin_bebek:
teşekkür ederim loracım buraya son yazdığım mesajdan sonra çok kötü bi mide bulantısı geçrdim kusuyodum a kasın ama keşke kussaydım rahatlardım biraz hala var ama öncekine göre daha az iştahım falan çok yok hatta hiç yok sadece bulantım ve çok affedersiniz utanara diyorum kabızlığın kralını yaşıyorum ve inanıyorum ki bebeğim varlığını hissettiriyo bana.minik meleğim benim şu 12. hafta gelsede babasıyla beraber görmeye gitsek daha hiç görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?