D Diamond13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2021 2 0 1 35 2 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Diamond13 #1 Aranızda mideden dolayı dokunacak yiyecekleri yiyince kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Yağlı tuzlu acı şekerli gıdalar yiyince kalp ritmim garip oluyor. Gastritim var tahriş alanlara asit ve bu besinler deyince çarpıntı tetikleniyor.
Aranızda mideden dolayı dokunacak yiyecekleri yiyince kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Yağlı tuzlu acı şekerli gıdalar yiyince kalp ritmim garip oluyor. Gastritim var tahriş alanlara asit ve bu besinler deyince çarpıntı tetikleniyor.
ozelbir_i la la la la....... Pro Üye 13 Haziran 2015 5.893 19.347 248 10 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Diamond13 #2 Belki insulindendir emin miyiz gastrit kaynakli olduguna?neyse dogru nefes almayi ogren bu midene coooook iyi gelecek insaAllah zira yanma batma agriya birebir diafram nefesi duye arat cikar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Belki insulindendir emin miyiz gastrit kaynakli olduguna?neyse dogru nefes almayi ogren bu midene coooook iyi gelecek insaAllah zira yanma batma agriya birebir diafram nefesi duye arat cikar
N Nazogelindim Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2020 42 24 38 45 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Diamond13 #3 Bende de ayni sorun var canim.bazen öyle rahatsiz ediyor ki bir sonraki sefer aciksam bile yemek yemeyi reddediyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Bende de ayni sorun var canim.bazen öyle rahatsiz ediyor ki bir sonraki sefer aciksam bile yemek yemeyi reddediyorum