• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midedeki anlamsiz agri :(

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlarrr kac gundur midemde bir kramp varrr oluyorum agridan dun hastaneye gittim ilac verdi iyiydim ama bi kac saat once siddetli bi sekilde basladi ilacimi ictim ama dahada siddetlendi :( agridan olucem boyle olan varmiydi evde neler yaptiniz soylermisiniz :((

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Son düzenleme:
Mide spazmi dedi spazm cozucu verdi

Tatlım bende gastrit&ülser vardı. .
Bal ve süt iyi geliyordu ..
Dene istersen.. :31:
Geçmiş olsun :3:

Tatlım bende gastrit&ülser vardı. .
Bal ve süt iyi geliyordu ..
Dene istersen.. :31:
Geçmiş olsun :3:

Cok saol
Ictimmm ama banamisin demiyor :( olucem agridan sabah olsa doktora gidicemm

Cok saol
Ictimmm ama banamisin demiyor :( olucem agridan sabah olsa doktora gidicemm

Bende mide spazmi gecirmistim.mide rahatsizligim var gaviscon al eczaneden.onu ictigin kadar miden rahatlar.hastaneye gittiginde buyuk ihtimal serum+gaviscon vericekler.Gecmis olsun:16:

Bende mide spazmi gecirmistim.mide rahatsizligim var gaviscon al eczaneden.onu ictigin kadar miden rahatlar.hastaneye gittiginde buyuk ihtimal serum+gaviscon vericekler.Gecmis olsun:16:

Doktora soyledim gaviscon aliyim mi diye o bi ise yaramaz verdigim ilaci ic dedi dun gece uyuyamadim hic sicak su torbasiyla bi iki saat uyumusum
Bugun gidicem doktora durulacak agri degil :(

Canım çok geçmiş olsun. Mide ağrısı çok zor 3-4 senedir yaşıyorum bunu ta ki 2 ay önce dayanılmaz bşr ağrıyla acile gidene kadar serum falan taktılar ağrım az dindi. Ama sabah mutlaka endoskopi olman gerekiyo dediler.
2 yıldır korktuğum için yaptıramadığım endoskopiyi yaptırmak zorundaydım.
Sabah doktora gittim korkudan bayılcak gibi oldum elim ayağım buz kesildi. Endoskopi odasına girdim bayıltıldım zaten ve hiç bir şey hissetmedğim için çok rahattım (HATTA 5 DAK SONRA UYANINCA BÜTÜN DOKTORLARI ÖPMÜŞÜM :D kafa bir milyon olunca )
Midemde kronik gastrit çıktı ve patoloji için parça alındı.
Patoloji sonucunca helicobakter virusu çıktı midemde. Bu asit ortamında yaşayabilen bir bakteriymiş. 14 gün boyunca sabah akşam aç karnına 2 si antibıyotık 1i mide koruyucu ilaç içtim.
Şimdi çok şükür iyiyim. Ama 6 ay sonra tekrar endoskopi olmak zorundayım.

Eğer dayanılmaz bir ağrı ve tedavi sonucu geçmeyen bir ağrıysa korkmadan endoskopi ol derim.

Canım çok geçmiş olsun. Mide ağrısı çok zor 3-4 senedir yaşıyorum bunu ta ki 2 ay önce dayanılmaz bşr ağrıyla acile gidene kadar serum falan taktılar ağrım az dindi. Ama sabah mutlaka endoskopi olman gerekiyo dediler.
Sabah doktora gittim korkudan bayılcak gibi oldum elim ayağım buz kesildi. Endoskopi odasına girdim bayıltıldım zaten ve hiç bir şey hissetmedğim için çok rahattım (HATTA 5 DAK SONRA UYANINCA BÜTÜN DOKTORLARI ÖPMÜŞÜM :D kafa bir milyon olunca )
Patoloji sonucunca helicobakter virusu çıktı midemde. Bu asit ortamında yaşayabilen bir bakteriymiş. 14 gün boyunca sabah akşam aç karnına 2 si antibıyotık 1i mide koruyucu ilaç içtim.

Eğer dayanılmaz bir ağrı ve tedavi sonucu geçmeyen bir ağrıysa korkmadan endoskopi ol derim.

Cok gecmis olsun sanada

Yaa bu kramp yaklasik 3 gundur varr neden oldugunuda bilmiyorum doktorun verdigi ilac bi ise yaramadi agridan uyuyamiyorum kramp giriyor birden hastaneye gidene kadar napicam bilmiyorum :((

Cok gecmis olsun sanada

Yaa bu kramp yaklasik 3 gundur varr neden oldugunuda bilmiyorum doktorun verdigi ilac bi ise yaramadi agridan uyuyamiyorum kramp giriyor birden hastaneye gidene kadar napicam bilmiyorum :((

Canım eğer imkanın varsa başka bir doktora gitmeyi dene. En azından serum takılsın rahatla biraz. Şu ilaç işe yaramadı diyede söyle. Ama eğer verdiği ilaç mide koruyucuysa hemen işe yaramaz zaten. 2 güne yaramaya başlar.

Oruçlu değilsen patates haşlaması yemeni tavsiye ederim.
Hem mideye çok iyi hemde aç kalmamış olursun. Çünkü aç karnına durmak daha çok ağrıtır ve bir zaman sonra bulantı yapar.
Patatesi haşla azcık tuz at ye uzan.

cok gecmiş olsun...
netten araştırsana ne iyi gelir diye. bitkisel cözümlerine vs.

Canım eğer imkanın varsa başka bir doktora gitmeyi dene. En azından serum takılsın rahatla biraz. Şu ilaç işe yaramadı diyede söyle. Ama eğer verdiği ilaç mide koruyucuysa hemen işe yaramaz zaten. 2 güne yaramaya başlar.

Oruçlu değilsen patates haşlaması yemeni tavsiye ederim.
Hem mideye çok iyi hemde aç kalmamış olursun. Çünkü aç karnına durmak daha çok ağrıtır ve bir zaman sonra bulantı yapar.
Patatesi haşla azcık tuz at ye uzan.

Spazm cozucu bi ilac verdi dunden beri dahada siddetlendi hatta yan etkimi yapti acaba.
Bide ben uzuldugumde vs direkt mideme vuruyor kusuyorum hep yine midemle alakali olunca korkuyorum ister istemez :(( bu agrida durulacak gibi bisey degill

Patates hasliyim insallah doktora gidene kadr rahatlatir

cok gecmiş olsun...
netten araştırsana ne iyi gelir diye. bitkisel cözümlerine vs.

Tesekkur ederim.

Arastirdim sut icin diyor limonlu su ictim yoooook bi saat sonra yine basliyor agriii doktorun verdigi ilacta bi ise yaramadi :((

pardon konuyu saptirmak amacim degil ama endoskopide caniniz cok acidimi? bisey hissettinizmi? bende yaptrmaak zorundayim ama cok korkuyorum:(

Patates haslamasi yiyin bal da iyi geliyor bana denemek isterseniz.ama asitli limon kola vs den uzak durun.sutte her mide agrisina iyi gelmez hatta ben midem agrimiyorken sut icsem midemi agritiyor bide kahve,kizartmadanda uzak durun.patates haslamasi cok iyi geliyor bi arkadasinda yazdigi gibi.ben Rennie diye bu hap kullaniyorym antiasit.dr a sorabilirsiniz.gecmis olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Patates haslamasi yiyin bal da iyi geliyor bana denemek isterseniz.ama asitli limon kola vs den uzak durun.sutte her mide agrisina iyi gelmez hatta ben midem agrimiyorken sut icsem midemi agritiyor bide kahve,kizartmadanda uzak durun.patates haslamasi cok iyi geliyor bi arkadasinda yazdigi gibi.ben Rennie diye bu hap kullaniyorym antiasit.dr a sorabilirsiniz.gecmis olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cook saoll

Bu rennie cigneme tabletiyse varda ise yaramadi bende su patatesi deniyicem suan cok yagmur yagdigi icin elektrikler gitti gelsinn hemen yapicam :(

Ama limon ekşi. midenizi dahada kötü eder...
sıcak su tulumu koysanıza birde midenize

Belki ondan daha kotu oldu internetten doktor sitesinden baktim ama bide
Var suan doktora gidene kadar sicak su torbasiyla idare edicem :( cok saolun

pardon konuyu saptirmak amacim degil ama endoskopide caniniz cok acidimi? bisey hissettinizmi? bende yaptrmaak zorundayim ama cok korkuyorum:(

Canım hiç acımadı çok açık ve net söylüyorum. Ben çok panik yaptım odaya girmeden önce ağızlığı taktılar dedim ki heh betül elveda de kendine.
Konuşturdular damardan uyuşturucuyla uyuşturdular ben zaten uyumuşum :) Yaklaşık 5 dak sonra birinin bana kalkabilirsin dediğini duydum :D
Bende kafam bi milyon kalktım bütün doktorları öptüm :D
Endoskopi sonrasında da bir ağrım hiç olmadı. Sadece bünyem o aralar zayıf olduğu için tansiyonum düşüyodu 2 gün kadar düşüktü. Nedenide mideme yemekler zarar vermesin diye doğru düzgün yemek yemiyodum .

Hiç korkma. Belki ilk zamanlar yaptırsaydım bu kadar zaman mide ağrısı çekmicektim.

Spazm cozucu bi ilac verdi dunden beri dahada siddetlendi hatta yan etkimi yapti acaba.
Bide ben uzuldugumde vs direkt mideme vuruyor kusuyorum hep yine midemle alakali olunca korkuyorum ister istemez :(( bu agrida durulacak gibi bisey degill

Patates hasliyim insallah doktora gidene kadr rahatlatir

Gastirt sanırım canım senin problemin.
Limondan falan uzak dur. Sütü çok içme çünkü gaz yapar.
Acı, çok salçalı yeme. Kahve içme çayı açık iç.
Kızartmadan ve çiğ sebzelerden uzak dur.

Back
X