mide yanması

staphlye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
4
0
36
İzmir
arkadaşlar 1-2 aydır mide yanması yaşıyorum bunun yanı sıra midem de bılanıyordu süt içmeye başladığımdan beri şiddetlendi bi ara daha berbat olmuştum ne yesem çıkarır olmuştum annemin verdiği mide ilaçlarını bile çıkarıyordum 4 gün yataktan çıkamamıştım ama belirsiz zamanlarda oluyo bu mesela 1 haftadır hiç yoktu dün gece çok kötü oldum midem dışında göğüsümde yanıyor gibiydi bugün sabah uyanınca yine aynıydım babamla arabayla bi yere kadar gittik sigara içerken daha bi kötü oldum sütle bi alakası varmı bilmiyorum yine bırakmadım içiyorum doktora gitmek istedim annem gastrit oldun ne gecen var ne gündüzün yediğine içtiğinede dikkat etmiyosun falan dedi bi ilaç verdi yutmuyosun emiyosun tadı yok ama onu bile zor bitiriyorum kusacak gibi oluyorum şuan bile kötüyüm annem bu işleri bildiğinden doktorada gitmedim ama bıktım artık bi çözüm önerin napayım ben

Aynı sorunları ara sıra bende yaşıyorum .Doktora artık gitmiyorum 2 kez endoskopı oldum ilaç kullandım sonuç sinirlenince azıyor (hele de mevsim değişiklikleri çok dikkat edilmesi gereken dönemler )
Yaşadıkça kendimi tanımaya ve ne yapıp ne yapmadıgıma dıkkat etmeye başladım
(Babam da aynı sorunları yaşardı ondan almışım :) )

Ana sebep kime neden kızdın ya da sinirlendin buna dikkat et
kendimden biliyorum sinirlendiğimde mideme vuruyor

Rene çiğneme tabletleri var anlık çözüm ağrı gelince iyi geliyor

sigara içmen kimsenin onaylayacagı bır durum degıl bende ıcıyordum yaklasık 1,5 yıl oldu bırakalı
içmemeye çalış hassas oldugunda

haşlanmıs patates ; yoğurt yiyebilirsin

süt bazen olumsuz etkiliyor istersen balla karıstırıp ılık içebilirsin

en iyi doktor insanın kendisidir biraz dikkat et bakalım sana dokunanları bul...

geçmiş olsun .....

bende herşeye sinirlenen herşeyi kafaya takan biriyim. bu huyum çok hastalık açtı başıma ama sigarayı ben değil çevremdekiler içiyor ben yiinede dediklerini yapaağım çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…