Mide yanmasi

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Kizlar ya benim midem hergun olmasada iki gunde bir cok kotu.. Acayip yaniyor bogazima kadr hissediyorum valla..
mide bulantisi neysede yanmasi cok kotu oluyor..
acaba ne yesem yada yemesem. :18:

Rennie hap al eczaneden, seker gibi emilen birsey. Mide yanmasina iyi geliyor. Ama bir gastrologdan randevu al bugun, ya gastrit ya reflu ya da ulser, bakteri de olabilir. Ilerlemeden doktora gorun. Yoksa daha da artar.

Sadece hamile kaldigimdan beriboyle ama .. Zaten uyku basiyor hep bide mide yanmasi cikti basima :31:

bendede hamileyken oluyordu çoğu hamilede görülen bir durum doktorum rennie duo şurup vermişti haftada 1 şişe bitirdiğimi bilirim

mide yanması hamilelerde sık görülen bir olay bende çok çekiyorum renie şurup verdi doktorum işe yarıyor tavsiye ederim 2 günde bi şişeyi bitirdiğimi bilirim.

canım seni çok iyi anlıyorum. hamile kaldığım ilk günden itibaren mide yanması yaşadım. benim dr.umda gaviscon şurup verdi bende 4-5 günde bir şişeyi bitiriyordum.malesef yeme içme değişikliği bile fayda etmemişti. yani su içsem yanıyordum.ne kadar zor bi durum olduğunu çok ama çok iyi biliyorum. seni korkutmak istemem ama benim daha 1 hafta önce şikayetlerim azaldı. sanırım artık bebiş aşağıya doğru inmeye başladı ve mideme olan baskısı azaldı bir kaç gecedir ilaç almadan uyuyabiliyorum. ama ben ilacımdan çok memnun kaldım. o ilaç olmasa nasıl geçerdi günler bilmiyorum. bişey daha belirtmek isterim renin şurup gebelik kategorisi b gavisconun ki a grubu. tabi sen yinede doktoruna sor ....

Canim hamileligimin son ayı bende ejderha gibi yanıyordum gaviscon şurup hem hic zararsız hemde cok cok iyi geliyo oneririm

acaba burda varmidir bu ilaclar sydneyde yasiyorum.. bir dahaki doktora gidisimde sorayim olmazsa..
peki kimse ilacsiz kendi yontemiyle gecirebildimi bu yanmalari

acaba burda varmidir bu ilaclar sydneyde yasiyorum.. bir dahaki doktora gidisimde sorayim olmazsa..

Valla Rennie Turkiyede varmis, Fransada da var, orada da vardir tahminen. Yoksa da benzeri vardir. Bu tarz mide yanmasina karsi cok ilac var. Recetesiz de satiliyor, eczaneye git sor, hamileler de kullanabiliyorsa al bir tane, zararsiz hafif bir ilac zaten.

Son düzenleme:

öncelikle bebeğin hayırlı olsun. mide yanmasından çekeceğin var ben 9. aya girince rahatladım. ilaçsız yöntem olarak süt içebilirsin. ama diğer arkadaşların dediği gibi rennie, gaviscon gibi ilaçları bulabilirsen anında geçiriyor rahatlıkla kullanabılırsın.

Canim hamileligimin son ayı bende ejderha gibi yanıyordum gaviscon şurup hem hic zararsız hemde cok cok iyi geliyo oneririm

haha koptum yaaa aynen cnm bnde şuan öyleyim yani taze taze yanıyom çıra gibi..ne yesem ne içsem fayda etmiyo..dr. portakal, mandalina gib asitli şeyler yeme dedi ama şuan aksi gbi cnm en çok onları çekiyo..valla yananı görür Allah..kndimi engelleyemiorm..ilaç flnda kullanmıyorum dediğin gbi yakında ağzımdan alevler çıkarcam..

konu sahibi arkadaşım daha bu neki bu haftalarda böle yanıyosan ilerki haftalarda düşünemiyorum sni..bnce dr.una danış..Allah kolaylık versin

Back
X