- 5 Ekim 2024
- 276
- 30
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Bu aralar çok midem yaniyor arkadaşlar .çok bir şey de yemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mıde yanması yoğurt ile gecıyor, en azından benım öyle.Bu aralar çok midem yaniyor arkadaşlar .çok bir şey de yemiyorum
Çok bişey yemeniz önemli değilde ne yediğiniz önemli bence bunu not alın ne yediniz dikkat edin ne yedikten sonra oluyor onu bulun. Reflü felan olabilirBu aralar çok midem yaniyor arkadaşlar .çok bir şey de yemiyorum
Muz yiyorum cnm yaMide yanmasını arkadaşım çok yaşıyordu. Zencefil çayı içerdi ya da muz yerdi öyle düzelirdi. Birde zengin mineralli su.
Endoskopi oldum gastrit çıktı antral gastrit diyeÇok bişey yemeniz önemli değilde ne yediğiniz önemli bence bunu not alın ne yediniz dikkat edin ne yedikten sonra oluyor onu bulun. Reflü felan olabilir
Gece çikolata yedimMide yanması midedeki asit seviyesinin fazla olmasından olur, o asiti tamponlayacak şekilde beslenebilirsiniz, şeker ve şekerli şeyler tüketmeyin, yüksek proteinli besinler tercih edin et tavuk gibi.
Evet tutuyorum gastrit var ama bence reflü de var bende yaoruç tutuyorsanız ondan olabilir
reflü de olabilirsiniz
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun mutlaka söyler doktorun neler yapman gerektiğini bası gıdalar iyi gelmeybilirEndoskopi oldum gastrit çıktı antral gastrit diye
Hiç bir şey yememem lazım iki ay yoğurt ekmek yedim biraz da oruç vurdu çok bir şey yiyemiyorumGeçmiş olsun mutlaka söyler doktorun neler yapman gerektiğini bası gıdalar iyi gelmeybilir
Çok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanırsın inşallahHiç bir şey yememem lazım iki ay yoğurt ekmek yedim biraz da oruç vurdu çok bir şey yiyemiyorum
İnşallah canım birde Haziran da düğünüm varÇok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanırsın inşallah![]()
Papatya ve rezene kullanıyordumAynı sefa çayı
Daha varmış kafana takma kız keşke bende öyle olsaydı gelinliğimi dıktırmıştım üstüne kilo almıştım bi türlü veremiyorum şanslısınİnşallah canım birde Haziran da düğünüm var