- 5 Ekim 2024
- 121
- 5
- 28
-
- Konu Sahibi papatya _fal
Bende 15 gündür perişanım midemde şişlik gaz geğirme bulantı 4 kilo verdim bu mevsim geçişlerinde olabiliyormuş siz nasıl oldunuzArkadaşlar biliyorum çok yazıyorum ama uyuyamıyorum göğüslerime doğru ateş yanma oluyor kalp atışım hızlanıyor elim ayağım buz kesti . lahaboya kalktim geri yattım gaz yapıyordur dedim tekrar lahaboya kalktim afedersiniz büyük tuvaletimi yaptım rahatladım aşırı korku ve endişe kaygı içindeyim.o yanma hissi beni çok korkutuyor sanki akciğerlerimde hissediyorum birde yemek yemeden yattım çay mısır patlatma ve bir tane mandalina yedim açlık ta yapar mi lütfen bir şeyler yazın mide koruyucu ve gaviscon kullanıyorum.
Bende 15 gündür perişanım midemde şişlik gaz geğirme bulantı 4 kilo verdim bu mevsim geçişlerinde olabiliyormuş siz nasıl oldunuz
Benimde aynı boğazıma kadar yanma oluyorNefes darlığı değilde göğüs kafesimde ağrı çarpıntı oluyor sonrada ister istemez panik atak tutuyor
Yani kolay aslında, gaz yapan şeyler yemeyin. Çok doymayın. Zeytinyağlı sebze yemekleri, bol lif tüketin. Glütenden, mayalı şeylerden uzak durun. Ben böyle yaşıyorum. Arada yaptığım kaçamaklar da bu sayede rahatsız etmiyor. %70 uygun beslenince %30 canımın istediği gibi beslenme çok sarsmıyor. Ama rahatsızlık akut durumdayken muhakkak uygun besleniyorum.Bazen ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Bir yerde okumuştum böyle mevsim geçişlerinde bu tür rahatsızlıklar zirve yaparmışBen çok korkuyorum nefessiz kalıyorum midem aç olunca düşününce
Evet canım oluyor dilimde beyaz takaba oluyorNefes darlığı değilde göğüs kafesimde ağrı çarpıntı oluyor sonrada ister istemez panik atak oluyor sizinde ağız içinde tatsızlık oluyor mu
Aynen canım o dildeki tabaka bende de var hatta bazen kuruma bile oluyorEvet canım oluyor dilimde beyaz takaba oluyor