Mide yanması

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
29
Daha yeni öğrendim hamile olduğumu Beta hcg 245 çıktı bende bir haftadır çok fena mide yanması var. Hamileliğin ilk zamanları olur mu. Ben son zamanları olduğunu duymuştum. Kasiklarim agrimiyor bile nerdeyse arada bir girip çıkıyor hafif bir ağrı okadar belimde ve karnımda aynı şekil. Ağrıyor hemen geçiyor. Sizin ne gibi belirtileriniz var mide yanmaniz oldumu ve bu mide yanması neden olur bilen varmı.

Mide yanması bende yeni basladi. İlk baslarda olmadı. Çok yakiniyorum bu durumdan şuan bile.
Ama Hamilelik Belirtileri arasında var herkes de bir olmuyor

Hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce çok felaket bir mide yanması yaşadım . Başlarda olur bu mide yanması . Kişiden kişiye değişebilir . Ben başta yaşadım şuan yine yaşıyorum . Ama çok kötü bir durum

Evet midemin içi kaynıyo resmen boğazıma bazen sert birşeyler geliyo bulantı desem bulantı değil yanma ekşime. Aç olsam yanıyo yesem yanıyo su icsem yanıyo geçmiyo 1 haftadır belki 10 gündür var bende yeni öğrendim hamileligimi mide yanmasından suphelendim zaten

Mide yanmam hep vardi zaten hamilelikte azaldi ama bu defa reflu basladi ve o daha beter... sut iciyorm su iciyorum oyle geciyo yanma

Benimde gogsumdem basliyo aci aci bende sut iciyorum biraz hafifletiyo

Ilk zamanlar cok siddetli olur. Ben 3 4 haftalik hamileyken baslamisti yavas yavas. Hepsi normal durumlar.. bu mide yanmasi aylara yayilarak azala azala biter. Benim öyle olmuştu. Tabi kisiden kisiye degisen bir durumdur . Son ayimda artık azalma göstermişti yani düşünün...

Doktora söylersen gaviskon şurup ve rennie tablet veriyor. Bir miktar işe yarıyor. Benim de oluyor yeni olduğu halde, öncesinde reflüm vardı zaten.doktor bunlar tamamen zararsız dedi.sen de doktora danışarak kullanabilirsin.ben ağlıyordum artık sürekli kazınma hissi vardı bulantıyla birleşince açım ben diye ağlıyordum.çok şükür daha iyiyim. Süt geçici çözüm mide asitini sonradan azdırıyor. Buz emebilirsin.bol su içmek zamanla mide asitini dengeler ve kesinlikle ayakta içilmemeli.bir de ben gece yatarken beyaz leblebi yedim hatta yemekle kalmayıp bir kısmını fazla çiğnemeden yuttum suyla.Midenin suyunu alıyor. Sabah daha rahat uyanırsın.yastığın da her zaman dik olsun ben 2 yastıkla yatmazsam sabah gırtlağım yanıyor

Maden suyu,süt, ılık limonlu su.. bunlar iyi geliyodu bana
Maden suyu içtim yaktı su sürekli içiyorum geçsin diye iyice yanıyo süt hiç geçirmiyo. Yanma sanki bulantiya dönüyo sonra geçiyo tekrar başlıyor en fazla 5 dakika yanmadan duruyor. 2 sene bekledim sabrederim Allahin izniyle sağlıklı olsunda

Hamileyken folic aait haric hicbir ilaxi kullanmamaya calisin. Sahsen ben bira takintiliydim bu konuda. Doktorun verdigi mide ilaclarini va kullanmamistim bu yüzden. Elbette gececk bugunlerde diyordum

Hamileyken folic aait haric hicbir ilaxi kullanmamaya calisin. Sahsen ben bira takintiliydim bu konuda. Doktorun verdigi mide ilaclarini va kullanmamistim bu yüzden. Elbette gececk bugunlerde diyordum
Bende kullanmıyorum. Migrenim var geçen gün tuttu 2 gün surundum ilaç içmedim

Bende kullanmıyorum. Migrenim var geçen gün tuttu 2 gün surundum ilaç içmedim
Allahim sifa versin InşaAllah. Migren çok zor. Bende de vardi aynisi. Parol veriyor zateb doktor. Dozu cok düşük. Ve o siddetli bas agrisina o ilac hiiç oyi gelniyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…