Bendede çok fazla var daha yeni oysaMide yanması bende yeni basladi. İlk baslarda olmadı. Çok yakiniyorum bu durumdan şuan bile.
Ama Hamilelik Belirtileri arasında var herkes de bir olmuyor
Evet midemin içi kaynıyo resmen boğazıma bazen sert birşeyler geliyo bulantı desem bulantı değil yanma ekşime. Aç olsam yanıyo yesem yanıyo su icsem yanıyo geçmiyo 1 haftadır belki 10 gündür var bende yeni öğrendim hamileligimi mide yanmasından suphelendim zatenHamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce çok felaket bir mide yanması yaşadım . Başlarda olur bu mide yanması . Kişiden kişiye değişebilir . Ben başta yaşadım şuan yine yaşıyorum . Ama çok kötü bir durum
Benimde gogsumdem basliyo aci aci bende sut iciyorum biraz hafifletiyoEvet midemin içi kaynıyo resmen boğazıma bazen sert birşeyler geliyo bulantı desem bulantı değil yanma ekşime. Aç olsam yanıyo yesem yanıyo su icsem yanıyo geçmiyo 1 haftadır belki 10 gündür var bende yeni öğrendim hamileligimi mide yanmasından suphelendim zaten
Ben soğuk su iciyorum sanki dahada çok tetikliyo soğuk su . sut iyi geliyoMide yanmam hep vardi zaten hamilelikte azaldi ama bu defa reflu basladi ve o daha beter... sut iciyorm su iciyorum oyle geciyo yanma
Sogk degl ilik iciceksin suyudaBen soğuk su iciyorum sanki dahada çok tetikliyo soğuk su . sut iyi geliyo
Bu sıcaklarda dayanamiyorumki :))Sogk degl ilik iciceksin suyuda
Maden suyu içtim yaktı su sürekli içiyorum geçsin diye iyice yanıyo süt hiç geçirmiyo. Yanma sanki bulantiya dönüyo sonra geçiyo tekrar başlıyor en fazla 5 dakika yanmadan duruyor. 2 sene bekledim sabrederim Allahin izniyle sağlıklı olsundaMaden suyu,süt, ılık limonlu su.. bunlar iyi geliyodu bana
Bende kullanmıyorum. Migrenim var geçen gün tuttu 2 gün surundum ilaç içmedimHamileyken folic aait haric hicbir ilaxi kullanmamaya calisin. Sahsen ben bira takintiliydim bu konuda. Doktorun verdigi mide ilaclarini va kullanmamistim bu yüzden. Elbette gececk bugunlerde diyordum
Allahim sifa versin InşaAllah. Migren çok zor. Bende de vardi aynisi. Parol veriyor zateb doktor. Dozu cok düşük. Ve o siddetli bas agrisina o ilac hiiç oyi gelniyor zaten.Bende kullanmıyorum. Migrenim var geçen gün tuttu 2 gün surundum ilaç içmedim
Yok canım hiç içmem onu hiç faydası olmuyorAllahim sifa versin InşaAllah. Migren çok zor. Bende de vardi aynisi. Parol veriyor zateb doktor. Dozu cok düşük. Ve o siddetli bas agrisina o ilac hiiç oyi gelniyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?