• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide Üzerindeki Yağları Eritme Yöntemleri

ezgikahriman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
13
0
36
Bursa
arkadaşlar konuları okudum da genelde göbek eritme üzerinde daha çok durulmuş,fakat benim göbeğim yok ama mide üzerinde fena halde yağlanma var bununla nasıl başa çıkabilirm lütfen yardımlarınızı bekliyorum :50:

valla canım gazlı içecekleri, beyaz un, şekeri tamamen kes ama tamamen, tuzu azalt, diğer karbonhidrat kaynaklrını bakliyat falan aşırı azalt, hatta kes, bunların yerine badem ceviz ye, meyveyi azalt
ve bol yeşil çay, rezene çayı iç, 2 haftada bile fark edersin farkı

ama senin durumun ırsi yapısal bişeyde olabilir, onu göz önünde bulundur, kimi insanın kilosu olmasa bile mide kısmı şişiktir, ya da kiloyu ordan alır, bence göbek için çözümler o kısmada iyi gelecektir.

Son düzenleme:
canım bazı meyveler karbonhidrat ve şeker yüklü, zaten tadından da anlarsın, üzüm, karpuz, muz, incir vs... haliyle zayıflamaya engel teşkil ediyolar, amacına ulaşana kadar en azından bu meyvelerden uzak dur, diğer meyveleride yine kontrollü ye bence, çünkü tüm meyvelerde şeker var

üst karın kaslarını çalıştıran spor yapın ..özelikle plates.
sadece diyetle bölgesel zayıflayamasınız .

tempolu yürüyüşte iyi geliyor tabi diyetle beraber bende işe yaradı midem dümdüz oldu tabi kiloma göre hala fazlalılığım var ama bayağı ince görünüyorum yürüyüş sayesinde fakat en az bir ay yapki farkı anlayasın.

Back
X