• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide üşütmesi

iyi_biri_06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
574
553
23
Merhaba değerli anneler 11 aylık oğlum sabahtan beri ne yerse ne içerse fazlasıyla dışarı çıkarıyor halsiz mızmız aglak 😔 ne yapacağımı bilmiyorum kan gazı diye bir şey dedi doktorlar ve serum yazdılar ancak serumu takamadilar lazım olursa kan sonucundan sonra takarız dediler. Evde annemin yanında kızımı bıraktım içim yanıyor o da sabah öksürüyordu ilgileneyim demeye kalmadı oğlan kusmaya başladı. Biri öksürüyor biri yediği yemediği her şeyi kusuyor.
Mide üşütmesi için 11 aylık bebekler için ne yapılabilir? Evde kendim yapabileceğim işe yarayacak şeyler istiyorum. Şimdiden teşekkürler 😔
 
Back