- 5 Ekim 2024
- 235
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Göğsümün altında ağrı oluyor korkutuyor beni biraz fazla yedim mide yapar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide ağrısı yaşayan biriyim zaman zaman ve evet kalbime vuruyor ağrısı her midem ağrıdıginda korkma yani o mide agrisidir kalp ağrısı değilGöğsümün altında ağrı oluyor korkutuyor beni biraz fazla yedim mide yapar mı?
Gastrit varsa tamamdır o bende de var be agri yapıyorBiraz yemeyi cok seviyorum birde gastrit var bende![]()
Ben neler yaşadım varya o gastritden yediklerine dikkat et çok acı ekşi baharatlı yağlı şeyler yememeye çalış her akşam.Hiç uyuyamadım ya mide bulantısı v.s derken![]()
Ben neler yaşadım varya o gastritden yediklerine dikkat et çok acı ekşi baharatlı yağlı şeyler yememeye çalış her akşam.
Sen sabah aç karna mide koruyucu iç istersen o en azından iyi geliyor çok mide ağrısı ve kramp yaşıyorsan BUSCOPAN var mide krampları için olan bir ilaç çok iyi geliyor benim arada çok ağrıyor atıyorum bitane
[/QUOT
Nexium kullanıyorum şurup var birde misol 100 mg kullanıyorum anksiyete ve panik atak ta var
Perhiz ne demek
Turşu yedim soğan yedim çay içtim sonra patates salatası yedim![]()