• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİDE PARAZİTİ BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BAKSIN ACİLL :(

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba kızlar
Ben aslında hiç takıntılı değilim ama hijyen konusunda çok takıntılıyım malesef.
Daha önce başıma hiç gelmedi. Geçen sözlümle birlikteydik (yakınlık ilişki) neyse onda vardı bir ara parazitler.
O gün eve gittim ve tuvalette ufak bir parazit gordum uzerımde.
Çok takıntı yaptım ondan geçtiğini düşünyorum ama oda çok olmuştu hastalığı biteli.
Hap aldım çiğnedim 10 kat daha fazla hijyen uyguladım kendime.
Ama kafama taktım şuan çok korkuyorum kızlar. Sizce çok kötü bir şey mi bu bende çıkar mı . Tuvaletimi yapmaya korkuyorum resmen. Okuduysanız bir yandan özür dilerim biraz mide bulandırıcı olabilir. Ama lütfen bunu yaşayan bilen yardım etsin :(

Parazit dediginiz sey nedir?
Bagirsakta olan serit gibi kurtcuklardan mi bahsediyorsunuz?
O nasil ustunuze bulasiyor onuda anlayamadim.

Parazit dediginiz sey nedir?
Bagirsakta olan serit gibi kurtcuklardan mi bahsediyorsunuz?
O nasil ustunuze bulasiyor onuda anlayamadim.

evet beyaz kurtlar bir tane vardı bende anlamadım acaba bende mi var diye hap aldım çiğnedim ama çok korkuyorum bir sürü olcak diye hep aklımda

Tenya, dışkıyla atılıyor diye biliyorum.
Fakat cok hizli bulasan bir hastalik oldugu icin siz ilac kullanmaya devam edin.

Belliki sözlünüzde atlatamamış. Parazitten kurtulmak zordur. Bende sizin gibiyim nasıl sinir olduğunuzu hayal edebildim. İkiniz eş zamanlı tedavi olmalızınız. Her tuvaletten sonra domestosla temizleyin. Havlunuzu ayırın. Sabununuz antibakteriyel olsun. Yanınızdada antibakteriyel el jellerinden taşıyın arada bir dezenfekte esin elleeinizi. Belki tavsiyelerimin çoğu gereksiz ama ben bakteriyel bir enfeksiyon geçirdim bağırsaklaımdan ve bu saydıklarımı yaptım. Atlattım. En azından bunlarınyağınca psikolojik olarak rahatladım.

Sanırım bahsettiğiniz bağırsak paraziti. Evet, eş zamalı tedavi olmalısınız. Eğer "oksiyur" ise tüm ailenize bulaşmış olabilir. Tedavisi çok basit fakat aynı evde yaşadığınız herkesin tedavi olması gerekir. Çok bulaşıcıdır. geçmiş olsun.

Belliki sözlünüzde atlatamamış. Parazitten kurtulmak zordur. Bende sizin gibiyim nasıl sinir olduğunuzu hayal edebildim. İkiniz eş zamanlı tedavi olmalızınız. Her tuvaletten sonra domestosla temizleyin. Havlunuzu ayırın. Sabununuz antibakteriyel olsun. Yanınızdada antibakteriyel el jellerinden taşıyın arada bir dezenfekte esin elleeinizi. Belki tavsiyelerimin çoğu gereksiz ama ben bakteriyel bir enfeksiyon geçirdim bağırsaklaımdan ve bu saydıklarımı yaptım. Atlattım. En azından bunlarınyağınca psikolojik olarak rahatladım.

çok teşekkürler gerçekten bunalım geçircem agladım gorunce kaç saat ben çok titiz biriyim ve bu resmen vucumda bocek var diye aglıyorum. ınanın tuvaletimi yapmaya korkuyorum eger çıkarsa dıye cok korkuyorum suan ama nereye kadar yapıcam yanı ınsalah gormem onları

Bence gidin test yaptırın kesin ve net sonuç bu kadar sıkılmazsınız.

çok teşekkürler gerçekten bunalım geçircem agladım gorunce kaç saat ben çok titiz biriyim ve bu resmen vucumda bocek var diye aglıyorum. ınanın tuvaletimi yapmaya korkuyorum eger çıkarsa dıye cok korkuyorum suan ama nereye kadar yapıcam yanı ınsalah gormem onları
Aynen bende ilk sonucu alınca oturup ağlamıştım:) şiödi bakınca komik geliyor. İnan alışıyorsun bir süre sonra. Toplu yerlerde tuvalete girmemeye çalış başkalarına bulaştırmamak için. Bakmamaya çalış zaten inan insan zamanla ona bile alışıyor. Benim el jeli kullanmaktan ellerim kollarım çatlamıştı. Bazen ellerimi domestosla yıkıyordum (bunu tavsiye etmiyorum keisnlikle) benim biraz mikropfobim var engel olamıyordum kendime. İç çamaşırlarını 90 derecede yıka çıkınca ütüle öyle giy kullandığın havlularıda aynı şekilde. Hatta kapıt havlu kullanmak en sağlıklısı. Ben öyle atlatmıştım. Geçmiş olsun.

Aynen bende ilk sonucu alınca oturup ağlamıştım:) şiödi bakınca komik geliyor. İnan alışıyorsun bir süre sonra. Toplu yerlerde tuvalete girmemeye çalış başkalarına bulaştırmamak için. Bakmamaya çalış zaten inan insan zamanla ona bile alışıyor. Benim el jeli kullanmaktan ellerim kollarım çatlamıştı. Bazen ellerimi domestosla yıkıyordum (bunu tavsiye etmiyorum keisnlikle) benim biraz mikropfobim var engel olamıyordum kendime. İç çamaşırlarını 90 derecede yıka çıkınca ütüle öyle giy kullandığın havlularıda aynı şekilde. Hatta kapıt havlu kullanmak en sağlıklısı. Ben öyle atlatmıştım. Geçmiş olsun.

zaten çok temizliğe takıntııyım şuan 10 kat hijyen uyguluyorum çok kötüyüm tuvalette onu yine görecem diye aklım çıkıyor. aynayla defalarca bakıyorum akşamları 2 saate bir duş alıyorum bıktım artık ınsallah gormem bır daha tesekkurler

Back