Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim arkadasim yaptrdi 139 kiloydu alti ay kadar bir sure oldu 41 kilo verdi once mama sonra corbalarin sadece suyu meyvelerin sadece suyu bu seklde beslendi snra taneler yarim yumurta flan derken smdi normal insanlar gbi yiyebliyor falt 1 yasindaki bebek ne kadar yerse oda okadr yyr ama sik sik yyr zorlu bi surec tabiki kusmalar hala ara ara devam ediyor 1 ay once beraberdik halsizlik kan degerlirinde eksiklkler gibi sorunlari var baska bi sorunu yok sukur normal hayatina devam edyr fakat icinden bi insan ckmis gbi hareketleri rahatladi cok sukur gecmis olsun smdiden bu arada hemen amlyata almadilar amlyattan once 1 sene takip edlyr diyetsyen ve baska yntmlerle zYflatlma denenyr eger olmyrsa o zman heyete giyr eger heyette uygun grurse amlyt
Merhaba canım ben yaptırdım tam 2 ay oldu çok iyiyim tabi süreci sorcak olursan 3 gün hastanede yattım ilk ameliyattan çıktığımda ağrım vardı ama gün içinde geçti çok şükür özel hastanede yaptırdım diyetisyen eşliğinde toplam 17 kg verdim çok iyi hissediyorum hastaneden çıktıktan sonra sadece 1 kere kusma yaşadım ilk 15 gün et tavuk suyu çorba içiyorsun o biraz sıkıcı ama şuan çoğu şeyi yiyebiliyorum az da olsa kilo vermenin mutluluğu çok ayrı birşey ben pcos hastasıyım kendim hasta olamıyordum 6 ayı buluyordu şuan 2 Aydır regl oluyorum eğer olmayı düşüyorsan erteleme
ben varımmm. 3 senem doldu. 104 girdim şuan 55 kiloyum. İlk zamanlar çok zorlandım. Sonuçta mideni küçültüyorsun beynini değil. Nefsine hakim olmada zorluk oluyor :) alıştım tek pişmanlığım spor yapmamam bu yüzden sarkmalarım oldu. Tavuk eti ve kırmızı eti sindirirken zorlanıyorum.
Öncelikle merakınızı gidereyim.Her ameliyatta olduğu gibi bu ameliyattada tabiki riskler var.kaliteli çakma malzemeler kullanılmadığı sürece her aşaması titizlikle yapıldığı sürece hiçbir sorun yaşanmaz.biz günde 3-4 ameliyat yapıyoruz.Tabiki Dr ve hastane imkanları çok önemli.Kosacasi kilo her hastalığa götüren bir yol.eger verebiliyorsaniz diyetle ama verilmiyorsa öneririm.merak ettiğiniz herhangi bir şey var ise yine cevaplayabilirim.yillardir bu ameliyatların içerisindeyim.