- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
- Konu Sahibi meneksemm59
-
Roca etsem.beni bilgilendirimisniz hangi hastanMERHABA arkadaşlar yaklaşık 7yıldır 110 kilo civarıydım
bundan 8 ayönce bir mağazanın kabininde 50 beden kıyafete giremediğim için ağladım.
polikistik over hastasıydım senede iki kez ilaçlarla regl oluyordum.,8 yıllık evli evladı olmayan bir bayandım yarımdım sonra dedim ki bu da hayat mı gece lavoboya kalkıyorum ayaklarımın üzerine ağrıdan zor basarak merdiven çıkıyorum dilim yarım metre dışarıda kim ne derse desin öleceksin de deseler ben bu ameliyatı olacağım..
çok araştırdım olan hastalarla dialog kurdum ve en sonunda can doktorum Op.Dr Fatih EROL ile tanıştım
dediler ki taaa Elazığ a gidilir mi dedim gidilir ben gideyim de görün
iyi ki de gittim 7 ay evvel 110 kg ile başlayan serüvenim şuan da 63 kg verdiği hafiflik ve mutlulukla devam ediyor
BENİM DURUMUMDA OLUP OBEZİTE CERRAHİSİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VAR İSE ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM...
Bende 2 gun once oldum. Cok sukur atlattim. Yeni bir hayat basladiMERHABA arkadaşlar yaklaşık 7yıldır 110 kilo civarıydım
bundan 8 ayönce bir mağazanın kabininde 50 beden kıyafete giremediğim için ağladım.
polikistik over hastasıydım senede iki kez ilaçlarla regl oluyordum.,8 yıllık evli evladı olmayan bir bayandım yarımdım sonra dedim ki bu da hayat mı gece lavoboya kalkıyorum ayaklarımın üzerine ağrıdan zor basarak merdiven çıkıyorum dilim yarım metre dışarıda kim ne derse desin öleceksin de deseler ben bu ameliyatı olacağım..
çok araştırdım olan hastalarla dialog kurdum ve en sonunda can doktorum Op.Dr Fatih EROL ile tanıştım
dediler ki taaa Elazığ a gidilir mi dedim gidilir ben gideyim de görün
iyi ki de gittim 7 ay evvel 110 kg ile başlayan serüvenim şuan da 63 kg verdiği hafiflik ve mutlulukla devam ediyor
BENİM DURUMUMDA OLUP OBEZİTE CERRAHİSİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VAR İSE ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM...
Sleeve mi yaptirdin?Merhaba bende 2 hafta önce oldum suan cok kötü mide yanması yasiyorum sizde yasadinizmi napmam lazim yada
Aa oldun mu ameliyat. Umarim hersey yolundadirBende 2 gun once oldum. Cok sukur atlattim. Yeni bir hayat basladi
Evett. Cok sukur atlattim. Agrim var azicik ama iyiyim.Aa oldun mu ameliyat. Umarim hersey yolundadir
Merhaba size katılıyorum çok dikkatli olmak lazim bende 7 sene önce yaptirdim ondan sonra tiroid kanseri oldum kilo verme dönemimde en az 85 duşebildim sonrasinda 114 kiloya kadar ciktim malesefMerhaba bende yaklaşık 2 yıllık tüp mideliyim. 40 kilo verdim ama şimdilerde 5 kilo geri aldım. Dikkatli olmanızı söylemek için yazıyorum. Bu arada tebrik ederim kalıcı olsun inşallah
Hadi Bununla gecmis olsun.Evett. Cok sukur atlattim. Agrim var azicik ama iyiyim.
TsklerHadi Bununla gecmis olsun.
Ucretsiz mi nasil?Elazığ a tekirdağ dan gittim hiç zorlanmadım ücretsiz oldum :) inşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Bende oldum aynı ameliyatı. 1 yıl içerisinde 32 kilo verdim. Şuan baktığımda en doğru kararı vermişim diyorum hala. Tabiki ameliyat sonrası dikkat etmek gerekiyor ama diyet falan boşuna uğraşmışım bunca yıl. Gençliğim boşuna kilolu geçmişBn de tüp mideliyim iyiki olmuşum verdiğim en iyi kararmış. Ama bir rahatsızlığı olmayıp normal yollarla verebilene Asla tavsiye etmiyorum. Keşke Bn de normal verebilecek sağlıkta olsaydı. Sağlıklı bir organın %80 ini aldırıp bu sıkıntıları çekmek gerçekten zor bir karar.
Bende oldum aynı ameliyatı. 1 yıl içerisinde 32 kilo verdim. Şuan baktığımda en doğru kararı vermişim diyorum hala. Tabiki ameliyat sonrası dikkat etmek gerekiyor ama diyet falan boşuna uğraşmışım bunca yıl. Gençliğim boşuna kilolu geçmişOlmak isteyen varsa kendi doktorumu öneririm kesinlikle. Op. Dr. Mehmet Deniz. Ankara'dan İzmir'e gittim sırf doktor için. Bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu o tavsiye etti. Sağol Ece :) Hala da konuşmaya devam ediyorum Mehmet Bey'le. Hep çok anlayışlıydı ve her şeyde saçma sapan aramalarıma bile hep anlayışla cevap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?