MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLAN VARMI?

Merhaba kızlar,
Ben 3 yıl önce İzmir'de Tufan Ergenç hocama ameliyat oldum. 120 kilodan 58 kilo ya indim 62 kilo verdim. Kendisi bu ameliyatı Türkiye'de ilk yapan ekipte yer almış ve oldukça tecrübeli. Hala ameliyatlarını aynı ekiple yapıyorlar. Ben forumlarda ve facede yazılan hiçbir problemi yaşamadım çok şükür. Size tavsiyem karar vermeden mutlaka iyi araştırma yapın. Çünkü maalesef istediği sonuca ulaşamayan ve ameliyattan sonra çok sorun yaşayan birçok insan var.

ameliyattan sonra beslenmeniz nasıl oldu doktor nasıl bir liste verdi

Belirli bir kilonun üzerinde olanlara ücretsiz ameliyat imkanı sunuluyor. Mide küçültme ameliyatı (Sleeve Gastrectomy) ortalama 27 bin tl. Bir arkadaşımızın hikayesi burada anlatılıyor, göz atmanızı tavsiye ederim.

bende küçük mideliyim:) dr murat koca 15 senedir bu ameliyatı yapıyor yurt dışından yeni gelmiş bir doktor ben başardım doktorum sayesinde bi araştırın derim

merhaba haylazzz cok olmus ama sanirim ameliyattan sonra hamile kaldiniz? bir soru oldu mu verebildiniz mi aldiginiz dogum kilolarini simdi nasilsiniz?
Çok şükür iyiyim 62 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim 3 ay oldu doğum yapali su anda 67 kiloyum inşallah 7 kilo daha veririm sizde mı ameliyat oldunuz

Yakınım yaklaşık 2 ay önce oldu bu ameliyatı. ilk ay 18 kg eksildi. Size sormak istediğim deri sarkması için yapılacak olan estetik cerrahi ne kadar süre sonra olmalı? Doktor ekimde hemen olmasını istiyor, yakınımın kafası karışık. Çünkü henüz vermesi gereken çok kilo var önünde...Sonuçta 1-1,5 yıla kadar kilo eksilecek.

Bizi aydınlatabilir misiniz.. Kendisi veya tanıdığının başına gelen var mı.

Ben oldum 160 byunda 82 kiloyla girdim ameliyata 3 hafta oldu 9 kilo verdim anlamadan. ilk birkaç gün korku ağrı acı ve pişmanlık hissediyorsuun zaten olan herkes bunları hissedeceğim konusunda uyarmıştı ama sonra 6. günde iyiki olmuşum dedim bir zararı yok. kaçak korkusunu yenmen için şunu söyleyebilirim artık tıp ve teknoloji dünyası inanılaz gelişti eskisi gibi korkutucu ve riskli bir ameliyat değil.

Valla ben 34 yaşındayım şu an. mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdiğimde çok korkmuştum. bu ameliyat hikayelerini okuyup durdum heryerde keşke okumasaydım. Ameliyat sonrası hiç de korktuğum gibi olmadı. İlk iki gün biraz ağrı olabiliyor doğru ama öyle dayanılmayacak gibi değildi yani bana göre. Atıyorum gün içerisinde bel ağrınız olur hani ya da baş ağrısı. İşte bana öyle hissettirdi. Yada ben daha öncesinde böbrek taşı düşürdüm o yüzden ağrı nedir çoook iyi bilirim [ böbreğime bıçağı geçirmemek için hastane acillerine giderdim hep :) ] O yüzden çok sancılı gelmedi bana belki de. Kötü olduğunu yazanlarında bünyesine göre sanırım değişiklik gösteriyor ya da gittiği yerden mi kaynaklıdır bilemiyorum. Ama ben iyi ki ameliyat olmuşum diyorum. Sonrasında kilonun geri alındığını söyleyenler çoktu baya korkmuştum. Ama gayette hala veriyorum. Çünkü TAM 43 kilo verdim. hem de 1 yılda. bakın 115 kg ile girdim o ameliyata şu an 71.5 kiloyum (en son ortaokulda bu kadar zayıftım sanırım) ve spora da gidiyorum sarkmam olmasın diye, inşallah 50li kiloları görücem. :) Ayrıca kilom yüzümden evliliğimi erteleyip duruyordum. 2022 yazına düğünüm olucak inşallah güzel bir gelinlik seçebilicem kendime. Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum normalde. Doktorum izmirdeydi benim. Daha önce üniversiteden bir arkadaşımın babası ameliyat olmuştu kendisine şeker hastalığı için. O önermişti kendisini. İyi ki gitmişimm. Ameliyatımı da Op. Dr. Mehmet Deniz'e oldum. korkularımı yenmemi ve başarılı bir ameliyat olmamı sağladı. Kendisiyle de hala görüşüyoruz. Sormak istedikleriniz olursa eklerim yine. Annemi de götürücem önümüzde ki ay safra kesesindeki taş için.

valla diyip yeminle cümleye başlıyorsun bak ben sana başak hikaye anlatayım sende git reklamını yaptığın amcaya anlat bu hikayeyi.

Sen E Ebru Yilmalier ile eylül ayında gelip reklam yapmadın mı? yaptın şimdi bu hesabı açmanda ki amaç ne ? desen ki şifremi unuttum bende sana uydurma derim ne yaşın tutuyor ne isim vs bilgilerin. sizler insan sağlığı üzerinden rant kovalayan fırsatçılarsınız.

öyle cümleler kuruyorsunuz ki, ; gelinlik, düğün, istediğim gelinlik, verdiğiniz kilodaki uçuk rakamlar... diğer hesabında 32 kilo verirken bunda 43 kilo veriyorsun.

Şimdi git doktoruna selamımı söyle eğer olay bu benim anlattığım gibi değilse bu 2 hesabı dava eder ticari itibarini zedeliyor diye ya da susar oturur kıvırır da kıvırır. 2 gün sonra beni arar beni bir hastam uyardı hep te hastaları uyarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…