- 20 Şubat 2015
- 35
- 18
merhaba ELAZIĞ eğitim araştırma hastanesinde bu operasyonu en iyi yapan doktor Fatih EROL ben de kendisine oldum üstelik ücretsiz sadece randevu yoğunbu operasyona ihtiyacım yok ama maliyetini merak ediyorum nedir acaba
hayır kalmıyorkarın bölgesinde çok büyük izler kalıyomu
Elazığ eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz doktor Fatih EROL facebook grupları var inceleyebilirsinizArkadaşlar acaba bana bu ameliyatı olanlar fiyat bilgisi verebilirmi?
ameliyattan sonra beslenmeniz nasıl oldu doktor nasıl bir liste verditeşekkür ederim ben özel hastanede oldun 8 bin tl ödedim ama devlet hastanesinde ücretsiz de yapılıyor ben devlet hastanesinde sıra beklemek istemedim o yüzden özelde oldum ameliyatımı medifema hastanesinde metin karadeniz yaptı doktorumdan da çok memnun kaldım salı günü ameliyat oldum cuma günü çıkış yaptım 1 gece yoğun bakımda kaldım tedbir amaçlı ameliyattan 4 saat sonra kalkıp yürüdüm
bunun yanında devlette olmak istersen bozyaka devlet hastanesinde eyüp bey var o yapıyo karşıyaka devlet hst inde cemal bey var o yapıyo tepeciktede cengiz bey var oda yapıyo ameliyatı
ilk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püre daha sonra normale döndüm ilk 6 ay karbonhidattan yoksun beslendim simdi herseyi yiyiyorumameliyattan sonra beslenmeniz nasıl oldu doktor nasıl bir liste verdi
kaç kilo verdinizilk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püre daha sonra normale döndüm ilk 6 ay karbonhidattan yoksun beslendim simdi herseyi yiyiyorum
merhababende oldum 1 ay önce
Çok şükür iyiyim 62 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim 3 ay oldu doğum yapali su anda 67 kiloyum inşallah 7 kilo daha veririm sizde mı ameliyat oldunuzmerhabahaylazzz cok olmus ama sanirim ameliyattan sonra hamile kaldiniz? bir soru oldu mu verebildiniz mi aldiginiz dogum kilolarini simdi nasilsiniz?
Valla ben 34 yaşındayım şu an. mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdiğimde çok korkmuştum. bu ameliyat hikayelerini okuyup durdum heryerde keşke okumasaydım. Ameliyat sonrası hiç de korktuğum gibi olmadı. İlk iki gün biraz ağrı olabiliyor doğru ama öyle dayanılmayacak gibi değildi yani bana göre. Atıyorum gün içerisinde bel ağrınız olur hani ya da baş ağrısı. İşte bana öyle hissettirdi. Yada ben daha öncesinde böbrek taşı düşürdüm o yüzden ağrı nedir çoook iyi bilirim [ böbreğime bıçağı geçirmemek için hastane acillerine giderdim hep :) ] O yüzden çok sancılı gelmedi bana belki de. Kötü olduğunu yazanlarında bünyesine göre sanırım değişiklik gösteriyor ya da gittiği yerden mi kaynaklıdır bilemiyorum. Ama ben iyi ki ameliyat olmuşum diyorum. Sonrasında kilonun geri alındığını söyleyenler çoktu baya korkmuştum. Ama gayette hala veriyorum. Çünkü TAM 43 kilo verdim. hem de 1 yılda. bakın 115 kg ile girdim o ameliyata şu an 71.5 kiloyum (en son ortaokulda bu kadar zayıftım sanırım) ve spora da gidiyorum sarkmam olmasın diye, inşallah 50li kiloları görücem. :) Ayrıca kilom yüzümden evliliğimi erteleyip duruyordum. 2022 yazına düğünüm olucak inşallah güzel bir gelinlik seçebilicem kendime. Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum normalde. Doktorum izmirdeydi benim. Daha önce üniversiteden bir arkadaşımın babası ameliyat olmuştu kendisine şeker hastalığı için. O önermişti kendisini. İyi ki gitmişimm. Ameliyatımı da Op. Dr. Mehmet Deniz'e oldum. korkularımı yenmemi ve başarılı bir ameliyat olmamı sağladı. Kendisiyle de hala görüşüyoruz. Sormak istedikleriniz olursa eklerim yine. Annemi de götürücem önümüzde ki ay safra kesesindeki taş için.