MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLAN VARMI?

8 bin tl demissiniz sanirim ocak ayinda, ben ayni doktor ayni hastane icin bir bayandan 15.000 tl fiyat aldim butun umutlarim suya dustu nasil boyle bir fark olabilir ? nasil bende bu civardaki fiyati alabilirim acaba ???

Kızlar selam, bu operasyonu yaptıran bi tanıdığım var. Şişli Etfal hastanesinde yaptırmış. Ben şu an araştırma aşamasındayım. Randevu aldım bu ayın 13'üne, gidip bi görüşeyim bakalım. Ücret, şartlar, op öncesi ve sonrası şeyler nelerdir öğrenelim.

8 bin tl demissiniz sanirim ocak ayinda, ben ayni doktor ayni hastane icin bir bayandan 15.000 tl fiyat aldim butun umutlarim suya dustu nasil boyle bir fark olabilir ? nasil bende bu civardaki fiyati alabilirim acaba ???

yıl başından sonra 10 bin oldu sigortan varsa ve beden kitle endeksin 40 ın üzerindeyse 10 bin diye biliyorum sigortan yoksa 15 bin diye bliyorum ben sana irtibat numarası veririm kendin konuşur sorarsın istersen

Ameliyattan sonra sonda takiliyor mu ?? Izmirde karatas hastanesi takmiyor ameliyattan sonra yurutuyor diye duymustum

ben de muhtmelen 10 agustosta tüp mide ameliyati olacagim. VKI 33. Olanlar bana ulasirsa sevinirim. yasim 25

Ben geçen yıl ağustos ayında devlet hastanesinde mide küçültme operasyonu yaptırdım.Aynı zamanda mide fıtığı ameliyatımda oldu iki ameliyat bir arada anlayacağınız.10 kilodan sonrasını veremedim.Spor ve diyetle zayıflayabildim.Ameliyatın tek faydası oldu benim için sürekli acıkmıyorum.45 kilo verdim toplamda.Son 5 kilom kaldı onu da veremiyorum

Bo operasyonun amacı bu zaten...
O 45 kiloyu bu ameliyata borclusunuz

Kızlar bende çok istiyorum ama bana yaparlarmıkiii 168 boy kilom 77 iyi bir DR araştırıyorum yaparım derse hemen gideceğim Türkiye'ye olmaya

Kızlar bende çok istiyorum ama bana yaparlarmıkiii 168 boy kilom 77 iyi bir DR araştırıyorum yaparım derse hemen gideceğim Türkiye'ye olmaya
sizin çok kilonuz yok ki bu ameliyat vki değeri 40 ve üstü olanlara yapılıyor 35 ve üstü olanlara da yandaş hastalık varsa yapılır
sizin 28 küsür çıkıyor obez değilsinz fazla kilolusunuz 40 üstü morbid obez demek

Sağılasın Can'ım benim benim için bakmışsınız bile kiloma bugün gittim zaten dra 10 kilo fazlalığın var dedi kesinlikle bırak mideni kesmeyi hiç bir tıp aracı kullanmam dedi ZaYıflama hapı içeçekleride dahil derdi onun içinde ne yemem gerekiyor su harici içeçek izin vermedi yeşil çay bile içme dedi neler yapmam lazım tek tek anlattı gerçi hep bildiğimiz şeyler ama gitmişken tüm testleri oldum iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…