Onkoloji - Kanser ve Türevleri mide kanseri.

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün BeyazTV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor. Burada yasak olabilir ama Sizin için linki burda paylaşıyorum. Biraz uzun ama mutlaka seyredin. http://www.umitaktas.com/basinda/kanser-gercegi-ve-kanserde-bitkisel-tedaviler-beyaztv-isin-asli

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün BeyazTV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün BeyazTV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor.

BUGUN tam 36 gun oldu.

Allah babana rahmet eylesin, size de bol sabır...
söylenecek pek bişey yok aslında mide kanseri göründüğü kadar kolay değil. sinsi son evresine gelene kadar nerdeyse teşhisi bile imkansız.
ben yaşadım çok sevdiğim canım dedemi bu hastalıktan kaybettim
bol bol dua et bu acını biraz olsun hafifletir.

sızınde basınız sagolsun.

Mide ca.... Mide kanseri.... Mide tümörü bu kelimeler Hayatımıza gireli bir ay oldu...canım babam kıyamadıgım sevdiğim babammm
.. Suan bu hastalıkla savaşıyor üstelik hamileyim ve o kadar acı çekiyorum ki Aklıma Karnımdakı bebek bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…