Onkoloji - Kanser ve Türevleri mide kanseri.

Sagolun, bende amcami kaybettim ilik kanseriydi, ama baba farkli oluyormus daha farkli yangin.Allah geride kalanlarimiza saglikli omur versin.

Tabi canim ikisini bir tutamam.Allah bütün hepsine rahmet eylesin.Sizlere güzel ömürler versin.

Başınız sağolsun

başınız saolsun çok üzücü..bazan annem babamın başına böyle bırşey gelse ne yaparım diye düşünürüm..o an bile düşündüğüm acı bana dar gelirken,senın yaşadıklarını az çok tahmın edıyorum..allah buyuk sabır versin diyorum..gerçekten acı.kalanlara uzun ömur

Ben bu gibi seylerin basimiza gelecegini hic tahmin etmezdim ,bana cok uzak gelirdi bazen senin gibi dusunur duygusallasirdim ama gercekler aci oluyor Allah bi sabir veriyor kendin bile sasiriyorsun ne biliyim anlatamiyorum cumleler yetersiz geliyor.
Cok sagol.

Allah sifa versin 3 sene once yakin bi arkadasimi mide kanserinden kaybettim. Inanilmaz bi durum hic biseyi yokken tam 2 ay icinde eridi kurtaramadik. Kader denilen sey bu sanirim....

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Adim adim bir yola dogru gidiyorduk ama sonunu boyle beklemeden.
Eylul ayinda baska dr baska hastanade dr yaptigi tahlillerde kanser olup olmadigini soyleyecek cunku kanda bi yukseklik vardi babamdan bunu saklamadik saklayamazdik cok zeki bi adam anlardi ve saklayinca daha farkli dusuncelere sebep olurdu,merak icine girdik bu dr prof ozel muaynesine gidiyorduk sonuclar cikacak bir teshis koyulacakti burdada 2 3ay gecti
Bayram tatili girdi defalarca tahlil yapti tekrar muaynesine cagirdi Vs iste, hoca bile evet sureyi cok uzattik dedi.
ben isteydim.sonuc geldiiii
Sonuc yine temiz babam halama sarilarak aglamis. Canim babam nasil bi olay yasamis neler dusunmus cani ici nasil yanmis , yasayan bilir, can bu hic biseye benzemez ne zorlu bekleyis ohhhhhh dedik sukrettik.ama onumuzde bunun gibi cok bekleyisler oldu unutamadigimiz neler neler...
eeeeee napcaz dedikben sizi baska bir arkadas dr. Yonlendirecegim dedi
evraklari aldik adini hicunutamadigimiz ohastanedeki sayin onkolog s.d. hocaya gittik evet adini yuzunu hic unutamadigimiz o dr a gittik.
(Tekrar yasadim sank basima suan agri girdi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…