Onkoloji - Kanser ve Türevleri mide kanseri.

Başınız sağolsun. Benim Enistem de 2 sene önce bu illet yüzünden aramızdan ayrıldı. Hepsinin mekanı cennet olsun.

Babam once diskapi ssk hastanesine gitti.mide agrisi ve mide gazini cikaramama.
Midemde bi siskinlik var diyordu normalde babam hic hastaneye gitmez, nasil oldu tek basina gitmis.
Dr. Tahliller sonucu sadece kaninda ca da bir yukseklik buldu. 30 olmasi gereken ca, 100 cikti.
Endoskopi yapildi (bogazina hortum) hic bi sey cikmadi sonuc temiz . Ca yuksekligi disinda bi sey yok.dr anliyamadi ama babam bu gecen 1 ayda hastaneye git gel sikilmis gelmeyecem bidaha demis dr yolunda gitmeyen bi sey var antibiyotik yazalim kullan tekrar gel demisti.(bu arada midede degilmi diye diger organlara da bakildi temiz cikti. Midesinde hala gaz sancisi.)

Son düzenleme:
ALLAH tüm vefat edenlere rahmet eylesin,taksiratlarını affetsin
başınız sağolsun,hepimizin gideceği yer orası,ne kadar üzülsekte.

başınız sağolsun.anne,baba kaybetmek çok kötü.allah gecinden versin bu durumu yaşamadım ama sizi anlıyorum.içim parçalandı okurken mesajlarını.allah rahmet eylesin.

Hem calisiyor hemde kpss sinavina hazirlaniyordum cevremde ki herkes ataniyordu.
Sehir disini tutursaydim annem benimle gelecek babam ank da kalacakti, kanserin neden kaynaklandigini bilen yok sadece varsayimlar var mide kanserinde hazir gidalar , salamuralar, tuzlu yiyecekler.
Ben annemle sicak yemekler yerken babam tek basina hazir gidalardan tuketecekti, bu da bu olaylara etken olacak kanser oldugunu duydugumuzda kendimi hic affetmeyecektim.
Hep hayirlisi demistim iyiy ki annemide alip gitmemisssim.
Kazanamayacam ya bi vesile olacak ya YUZ FELCi gecirmem KPSS olayina nokta koymama sebep oldu.
Sinava hazirlanirken istedigim kadar tempolu olmuyordu gecen 5 dk hesap yapiyordum zamanimi bosuna gecirdim simdi 2 soru cozerdim diye dusunuyor bende ki takinti haline geldi vakitsizlik, ev , cocuk, is olmuyor geriliyordum.bazen elimi yumruk yapip disimi sikiyordum farkinda olmadan, aciyinca kendime geliyordum esim o dislerini kaybedersin diyordu istemeden oluyordu.

Bi sabah kalktigimda bi anda dudaklarimda bi degisiklik hissettim dudagimi ruj surmek istedim normalde hic surmem dudaklarim bi araya gelmiyor anlayamadim hazirlanip ciktim ama yuzumde bi gerilme oluyordu otobuste esimi aradim uykusuzluktan kaynaklandigini dusunduk.
Ise geldim aynaya baktim dudaklarim biri saga gitmis, digeri sola yalan dunyada ki orcun un dudaklari gibi.
Hemen gazi hastanesine acile gittim dr ilacimi yazdi o sirada gozumu istemsiz surekli kirpma basladi , burnuma bi cengel takilmis bi cekilme vardi canimi acitiyordu gerildikce, sinirim bozuldu .
Esimle baska hastaneye gittik dr verilecek ilaclar verilmis rapor vermisti, yuz felcinde sinir 5 mis benim kii 4 mus ,3 ayda belki duzelir dedi .aynada bi tuhaf gozukuyordum bakma diyorlardi, ilaclar bi de sinir yapiyordu ki anlatamam.islik cal , balon sisir diyorlardi olmuyor, yedigim yemekler agzimin kenarindan akip gidiyordu.
Fizik tedavi istendi zorla gittim 17. Gun biraktim .
21 gunde birden islik caldigimi farkettim, dr dedigi gibi birden olur, birden duzelir.
Yuzum duzeldi dr bi de korkuttular aylar sonra belki diye.
Kpss defterini kapattim.
Yazik ettim kendimi cok yiprattim.

Sagol, biz o donemi hic yasamadik daha ileri donemde buldu anlayamadan.

Sagolun, bende amcami kaybettim ilik kanseriydi, ama baba farkli oluyormus daha farkli yangin.Allah geride kalanlarimiza saglikli omur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…