Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.591 723 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rengeyigi #1 merhaba hanımlar bugün anneme mide incelmesi teşhisi kondu..ben yanında olmadığım için doktora soramadım..ilaç yazmış ama bu hastalık nedir bilgisi olan yada bu rahatsızlığı olanlar benimle paylaşabilir mi..
merhaba hanımlar bugün anneme mide incelmesi teşhisi kondu..ben yanında olmadığım için doktora soramadım..ilaç yazmış ama bu hastalık nedir bilgisi olan yada bu rahatsızlığı olanlar benimle paylaşabilir mi..
Asklar_yalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 29 1 86 Hollanda 18 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rengeyigi #2 Selam eger anneniz cok ilac kullaniyosa migde duvari incelmis olabilir Gecmis olsun
Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.591 723 19 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rengeyigi #3 Asklar_yalan .!.: Selam eger anneniz cok ilac kullaniyosa migde duvari incelmis olabilir Gecmis olsun Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun.. Annem normalde pek ilaç kullanmaz..hatta uzun süredir asprin bile kullanmadı ama neden oldu anlamadık.. tekrar tşk ederim..
Asklar_yalan .!.: Selam eger anneniz cok ilac kullaniyosa migde duvari incelmis olabilir Gecmis olsun Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun.. Annem normalde pek ilaç kullanmaz..hatta uzun süredir asprin bile kullanmadı ama neden oldu anlamadık.. tekrar tşk ederim..