Mide Fıtığı

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
endoskopi yapıldı ve mide fıtığı varmış bu hastalık tamamen geçiyo mu acaba?bu hastalıktan muzdarip olan var mı?nette arattığımda reflü ile aynı hastalık gibi bahsedilmiş ama reflü belirtileri yok bende.

endoskopi yapıldı ve mide fıtığı varmış bu hastalık tamamen geçiyo mu acaba?bu hastalıktan muzdarip olan var mı?nette arattığımda reflü ile aynı hastalık gibi bahsedilmiş ama reflü belirtileri yok bende.

Bende de var mide fitigi, bana doktorum bunun genetik oldugunu ve ameliyatsiz duzelemedigini soylemisti. Dogru hemen hemen reflu gibi bu rahatsizlikta, yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Ben ara sira gaviscon iciyorum iyi geliyor rahatlatiyor midemi.

gaviscon nedir antiasit gibi bişey mi?hap yada şurupmu.bana da sabah içmem için lansor türevi bi laç verdi rennie şurubu içiyorum sol tarafıma doğru hissediyorum zaten berbat bişey.doktor da genetik olduğunu söyledi.eğer böyle devam edecekse ameliyatını da olurum eğer düzeliyorsa çünkü benim günlük yaşantımı çok aksatıyor çok da hızlı yemek yiyorum buna engel olamıyorum hala

X