Mide fıtığı!!! :((

Mavigun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
90
41
31
Arkadaslar uzun yıllardır devam eden bir mide rahatsizligim vardi doktora gittim Endoskopi yapildi ve sonuc mide fıtığı çıktı doktor ilac tedavisi işe yaramazsa ameliyat görünüyor dedi. 4 cmlik bir açıklık varmis. 3 cm ve alti ilacla tedavi ediliyormus ama benimki biraz ilerlemis. Mide fıtığı yasamis olanlar lutfen yardimci olabilir mi ? Ilacla tedavi olan var mi veya ameliyat olan?

Merhaba bende mide fıtığından ameliyat oldum ,ama benim hayatımda pek değişen bişey olmadı ..
ilaçla tedavisi yok denildi bana bilmiyorum ameliyat etmek için mi ama ..
benim ki doğuştan yapısal öyleymiş.
Mide ameliyatı zor oluyor ,ne gibi şikayetleriniz var bilmiyorum ama ben keşke olmasaydım diyorum yani .. çünkü hayat kalitem artmadı hiç ..

Fıtıklarda ilaçla tedavi olmaz ne yazık ki.. fıtığın çıktığı yırtığın kapatılması gerakiyor çünkü. Ama basit birşey korkmayın.

Merhaba bende mide fıtığından ameliyat oldum ,ama benim hayatımda pek değişen bişey olmadı ..
ilaçla tedavisi yok denildi bana bilmiyorum ameliyat etmek için mi ama ..
benim ki doğuştan yapısal öyleymiş.
Mide ameliyatı zor oluyor ,ne gibi şikayetleriniz var bilmiyorum ama ben keşke olmasaydım diyorum yani .. çünkü hayat kalitem artmadı hiç ..
Merhaba bende midemde kaynama oluyor sadece bi de bogazima dogru yanma var baska bir sikayetim yok ameliyatla sikayetleriniz gecmedi mi hic ? Duzelmedi mi yani?

Merhaba bende midemde kaynama oluyor sadece bi de bogazima dogru yanma var baska bir sikayetim yok ameliyatla sikayetleriniz gecmedi mi hic ? Duzelmedi mi yani?
Benim düzelmedi ,sürekli mide bulantım vardı açıkçası ağrı bile yoktu.oldum çok zorlu zamanlardı ,çok kilo verdim hiç bişey yiyemedim 3-4 ay çok katı yiyecekler yiyemedim hani bilseydim böyle olacağını hiç olmazdım .. siz bir de reflü tarif ediyorsunuz basit bi mide ilacıyla bile şikayetiniz geçebilir .. Mesela ben 2 yıldır da mide ağrısı çekiyorum .. şahsen ben memnun değilim ,tavsiye de şu yüzden etmem ciddi bişey olmadıkça bıçak altına yatmak bana göre değil , geçmiş olsun size de

X