Doktor yapılan endoskopi sonucu ameliyatı önerdi, kafam çok karışık.Böyle bir ameliyat geçiren oldu mu?Allah kimsenin başına vermesin tabi ama olduysa tecrübelerini yazabilir mi?Şikayetler geçti mi devam ediyor mu?
dayım oldu, uşaktan doktoru ehil bir doktorun yapması gerektiğini söylemiş. Biz de araştırınca o zaman Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde çalışan doktor Hasan Altun yaptı çok rahatladı hala dua eder, şu an yine reflü, hiatus hernisi ve obezite cerrahisi yapıyor. çok insancıl sıcakkanlı biri Hasan Bey daha sonra zaten çok arkadaşım ona ameliyat oldu. Şimdi özelde çalışıyor. Liv Hastanesinde.
Doktor yapılan endoskopi sonucu ameliyatı önerdi, kafam çok karışık.Böyle bir ameliyat geçiren oldu mu?Allah kimsenin başına vermesin tabi ama olduysa tecrübelerini yazabilir mi?Şikayetler geçti mi devam ediyor mu?
merhabalar dgecen sene banada mide fıtığı teşhisi koydu ben iki doktora gittim biri hemen ameliyat dedi ikincisi ilaç tadavisi verdi ben ilaç içmeyi tercih ettim ama ilaçı içtiğim surece ve dikkatli beslendiğim sürece iyyiim . ilaç veren doktor kesinlikle ameliyat olmamamı daha sonra tekrar edebiliceğini soledi . ve ameliyat soraso 3 ay cok zorluk çekicemi soledi ben ona inanamayı tercih ettim ama hala sağlıklı değilim ve hamile kalmaya korkuyorum midem yüzünden umarım sen iyleşmissindir ..
korkma ama endoskopi sonucu ameliyat dendiyse ameliyat kaçınılmazdır. tavsiye, ilaç vs para etmez etse de kısa süre eder. ameliyatta inan bana rahatlarsın. sen gerçekten araştır doktor bul. Ama bizim aileden 3 kişiyi ameliyat ettiği için benim için ayrı yeri olan Doç. Dr. Hasan Altun özeldir. Biz artık başımıza birşey gelse önce onu ararız başka sıkıntımızda bile bize yol göstermesi için de çok güveniriz.
korkma ama endoskopi sonucu ameliyat dendiyse ameliyat kaçınılmazdır. tavsiye, ilaç vs para etmez etse de kısa süre eder. ameliyatta inan bana rahatlarsın. sen gerçekten araştır doktor bul. Ama bizim aileden 3 kişiyi ameliyat ettiği için benim için ayrı yeri olan Doç. Dr. Hasan Altun özeldir. Biz artık başımıza birşey gelse önce onu ararız başka sıkıntımızda bile bize yol göstermesi için de çok güveniriz.
Şöyle söyleyeyim eğer endoskopide yemek borusundaki hücre yapısının değiştiği ve aşınma göründüyse geçmiş olsun ameliyat şart bağıra bağıra söylüyorum. Ameliyat sonrası yutma güçlüğü 2-3 hafta başarılı bir ameliyatsa geçiyor. Bazen çok nadiren bir kaç ay süren yutma güçlüğü olduğu oluyormuş. Ama dayımın çok kısa sürmüş. Doktoru çok başarılı ve tecrübeliydi. Çok rahatladı. Aallah yardımcınız olsun bence sürünmeyin en azından biz gördük rahatladık.
Yazali cok zaman olmus ameliyat oldun mu? Ben de e doskopi oldum ve 2cm fitik ile gastrit cikti.Biyopsi aldi bayramdan sonra sonucu cikacak ama oyle korkulacak bir sey olmadigini soyledi.İnternete baksan boyle yasanmaz kafam karisti benim de