• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı

1anne1gebe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
3
Kızlar 8 haftalık gebeyim bulantım çok var ilaç verdi doktorum ama çok uyku halsizlik yapıyor gaviskon şurup varmış bulantıya iyi gelir dediler kullanan varmı

Bulantı normal bu haftalarda, gittiğiniz kadın doğum doktorunuz ilaç olarak ne verdi? Ben prizin kullanıyorum bir de Prilam diye bir bulantı ilacı var 2side güçlü bir bulantı önleyici tam olarak geçmiyor ama iyi geliyor. Uyku ve halsizlikte yapıyor. Diyeceğim şu ki gaviscon bulantıya değil daha çok mide yanması mide rahatsızlıklarına iyi geliyor doktorunuza danışmadan kullanmayın derim

Bulantı normal bu haftalarda, gittiğiniz kadın doğum doktorunuz ilaç olarak ne verdi? Ben prizin kullanıyorum bir de Prilam diye bir bulantı ilacı var 2side güçlü bir bulantı önleyici tam olarak geçmiyor ama iyi geliyor. Uyku ve halsizlikte yapıyor. Diyeceğim şu ki gaviscon bulantıya değil daha çok mide yanması mide rahatsızlıklarına iyi geliyor doktorunuza danışmadan kullanmayın derim
Bana verdiğide prilam ama çok uyku ve halsizlik yapıyor atmayınca da bulantıdan mahvoluyorum

Bana verdiğide prilam ama çok uyku ve halsizlik yapıyor atmayınca da bulantıdan mahvoluyorum
İşte bir nebze de olsa iyi geliyor mecbur kullanmaya devam edeceksiniz uyku halsizlik olsun yeter ki bulantı olmasın

Back
X