- 28 Temmuz 2016
- 4.040
- 6.748
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
Herkese selam,
Öncelikle
Mune
ablacım lütfen konum bir kaç gün kalsın. Gerçekten bu benim için bir dert 
Bugün itibari ile 6+3 hamileyim. Geçen haftalarda 1.5 gün mide bulantısı yaşadım sonra kesildi.
Bugün tekrar nüksetti gibi. Sabah kahvaltımı yapıp 20-25 dk sonra iş için evden çıkıyorum. 15 dakikalık bir otobüs, 1 duraklık bir metro ile iş yerine varıyorum.
Otobüste bırakın oturmayı, nefes alacak alan bulursam şükrediyorum.
Bugün mide bulantısı ile bindim bir anda ateşim yükseldi tam kusacak gibi olurken indim ve bir sonraki otobüsü bekledim.
Ne var bunda ? diyebilirsiniz... Benim kusma fobim var. Böyle deyince aman derde bak diyenler olabilir, olsun.
Beni yalnızca fobisi olanlar anlar. Elim ayağım titriyor, panikliyorum ve kustuktan sonra uzun bir süre ağlıyorum.
Lütfen mide bulantısı/kusma için bir önerisi olan varsa bana yardımcı olsun.
Her gün her gün bu korkuyu yaşamak canımı çok sıkıyor.
Sorun sadece toplu taşıma da değil. Tek olsam da aynı şeyleri yaşıyorum.
Linç edecek olan olursa da canı sağ olsun. Merkür retrosu var, hazırlıklıyım
Not: piremses değilim. Fobim var, fobi..
Öncelikle

Bugün itibari ile 6+3 hamileyim. Geçen haftalarda 1.5 gün mide bulantısı yaşadım sonra kesildi.
Bugün tekrar nüksetti gibi. Sabah kahvaltımı yapıp 20-25 dk sonra iş için evden çıkıyorum. 15 dakikalık bir otobüs, 1 duraklık bir metro ile iş yerine varıyorum.
Otobüste bırakın oturmayı, nefes alacak alan bulursam şükrediyorum.
Bugün mide bulantısı ile bindim bir anda ateşim yükseldi tam kusacak gibi olurken indim ve bir sonraki otobüsü bekledim.
Ne var bunda ? diyebilirsiniz... Benim kusma fobim var. Böyle deyince aman derde bak diyenler olabilir, olsun.
Beni yalnızca fobisi olanlar anlar. Elim ayağım titriyor, panikliyorum ve kustuktan sonra uzun bir süre ağlıyorum.
Lütfen mide bulantısı/kusma için bir önerisi olan varsa bana yardımcı olsun.
Her gün her gün bu korkuyu yaşamak canımı çok sıkıyor.
Sorun sadece toplu taşıma da değil. Tek olsam da aynı şeyleri yaşıyorum.
Linç edecek olan olursa da canı sağ olsun. Merkür retrosu var, hazırlıklıyım

Not: piremses değilim. Fobim var, fobi..