Mide Bulantısı ve iştah artması hamilelik belirtisi mi

merimeri0202_

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
11
2
22
Merhaba arkadaşlar regl olmadan 1 gün önce korunmasız ilişkiye girdim şuanda yemek yedikten sonra ara ara mide bulantılarım oluyor iştahım çok fazla arttı sürekli yemek yemek istiyorum gaz sıkışması çok fazla arttı normalde regl olmadan önce iştahım azalır ve midem bulanır şimdi aksine iştahım arttı hamilelik belirtisi midir aranızda bu durumu yaşayan var mı

Cinsel ilişki sonrasında regl olduysanız gebe değilsinizdir. Korunmasız boşalmalı ilişkide vücudunuzun dengesi bozulur.

Merhaba arkadaşlar regl olmadan 1 gün önce korunmasız ilişkiye girdim şuanda yemek yedikten sonra ara ara mide bulantılarım oluyor iştahım çok fazla arttı sürekli yemek yemek istiyorum gaz sıkışması çok fazla arttı normalde regl olmadan önce iştahım azalır ve midem bulanır şimdi aksine iştahım arttı hamilelik belirtisi midir aranızda bu durumu yaşayan var mı
Evet bunlar hamilelik belirtileri ama sizde psikolojik ola bilir çünkü adetten bir gün önce ilişkiyle hamile kalmanız çooook düşük bir ihtimal. Hem zaten sonrasında adette olmuşsun

Kızlar fotoğrafı ekledim bu şekilde gözüküyor anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    183,1 KB · Görüntüleme: 278
X