How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

mide bulantısı ve hamilelik

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
7.haftada başladı bulantı ve kusmalarım 11.haftadayım azalmadı bitürlü çalıştığım için mahvoluyorum doktor bir ilaç verdi haftada 1 kez toplamda 3 kez içtim ağlaya ağlaya doktor güvenle içebilirsin dedi ama içim içime sığmıyor ya bişey olursa diye ama öbür türlü de hiçbirşey yiyemiyorum kilo veriyorum offf benim gibi bulantı hapı içipte bişey olmadı diyen var mı lütfen içim çok kötü:(((

canım benim ablamda senin gibiydi ama doktor ona ilaç vermedi sürekli kraker tarzı tuzlu şeyler tüket dedi aşırıya kaçmadan tabiki istersen bi dene faydasını görürsün eminimm..

denemediğim kraker kalmadı leblebi elma vs mideye iyi gelecek her şeyi denedim sabahtan öğleye kadar kuru ekmek yiyorum okulda çok zorlanıyorum keşke izne şimdiden ayrılabilsem..

canım ıhlamur ve anasonda iyi geliyo diye biliyorum ama hap kullanan arkadşlar varsa sana yardımcı olsunlar benim bildiklerim bu kadar Allah yardımcın olsun ne diyim..

Back