slm canım belırtılerın hamılelık belırtılerı ama adetıne 5 gun varmıs belkı erken döllenme olmus olabılır.ınsallah hayırlı haberlerını duyarız burdan....
alhan sıze bısey sorabılrımıyım ben suan hamıle degılım ama merak ettım su gogus agrısı naısl bısey uclarımı agrıyor gercekten bu hamılelık belırtısımıdır
ne kadar zamandır ıstıyosun canım? valla mınıkler hıc beklenmedık zamanda gelıyorlar.bırde benım agzımda zaman zaman metal bır tat oluyordu.sankı metal bısey yalamısımda agzımda onun tadı kalmıs gıbı oluyordu.belkı sende de olabılır dıye söylemek ıstedım.
canım 1,5 senedir uğraşıyoruz varikosel olduğunu öğrendik 5 ay önce eşimin....canım ya benim göğüs uçlarım değil göğsüm ağrıyo sen göğüs ucu demişsin ama fark varmı?bende öyle birşey olmadı metal tadı canım senin bebişin var anladığım kadarıyla ALLAH bağışlasın canım???:CüvCüv:[/QUOTE
canım esın amelıyat oldumu varıkosel için.benım agabımde varıkosel amelıyatından sonra bebek sahıbı oldu.ınsallah sızde fazla beklemezsınız canı. bu arada sadece gögüs ucu için degıl gögus agrısıda olabılır.gögüslerde yanma olabılır.evet caım bende 18 haftalık hamıleyım pco vardı bende rabbım yüzüme güldü dılerım ısteyen herkese rabbım nsıp eder.
kızlar mide bulantısı adete 5 gün kaldı sabahları midem çok bulanıyor göğüslerimde acıyor acaba gebelik belirtisi mi?mide eğilince daha çook midem bulanıyor kasıklarımda hafif bi ağrı olup geçiyo:uhm::uhm::uhm::uhm::CüvCüv:
canım benim RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin eşim varikosel ameliyatı oldu olalı 3 ay falan oldu şubat ayı başı sperm testi yapılacak ameliyat ne kadar başarılı oldu değerler falan o zaman belli olacak canımmm çok heyecanla bekliyoruz bakalım eşim biraz tereddütlü acaba değerler düşük mü olur falan diye ben konuşarak rahatlatıyorum onu hakkımızda hayırlısı inşallah canım benimkaydirigubbakcemile adetime 3 gün kaldı mide bulantım gitti gibi hafifledi kasıklarım da hafifledi ve göğsümde ağrı hafifledi bilmiyorum ne demek ama inşallah en hayırlısı olur sadece dün biraz akıntı gelmişti az ben hasta oldum zannettimdelikafaduldencanım 1,5 senedir uğraşıyoruz varikosel olduğunu öğrendik 5 ay önce eşimin....canım ya benim göğüs uçlarım değil göğsüm ağrıyo sen göğüs ucu demişsin ama fark varmı?bende öyle birşey olmadı metal tadı canım senin bebişin var anladığım kadarıyla ALLAH bağışlasın canım???:CüvCüv:[/QUOTE
canım esın amelıyat oldumu varıkosel için.benım agabımde varıkosel amelıyatından sonra bebek sahıbı oldu.ınsallah sızde fazla beklemezsınız canı. bu arada sadece gögüs ucu için degıl gögus agrısıda olabılır.gögüslerde yanma olabılır.evet caım bende 18 haftalık hamıleyım pco vardı bende rabbım yüzüme güldü dılerım ısteyen herkese rabbım nsıp eder.
canım benimde ilk belirtilerim göğüs ve bel ağrısı olduu şimdi 3 hafta 4 günlük hamileyim inşallah hamilesindir:CüvCüv:
inşallah canım sende bebişine sağlıkla kavuş inşallah canım hamişligi çok istiyoruz ama işte artık düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı canım :CüvCüv:
kızlar mide bulantısı adete 5 gün kaldı sabahları midem çok bulanıyor göğüslerimde acıyor acaba gebelik belirtisi mi?mide eğilince daha çook midem bulanıyor kasıklarımda hafif bi ağrı olup geçiyo:uhm::uhm::uhm::uhm::CüvCüv:
canım merhaba merak ettim belirtilerini yazmışın regl oldunmu
3 gün var daha canımhihoyyyt
ne durumdasın peki adet olcak belirtin varmı
valla bu belirtiler o kadar çok karışık ki bilmiyorum canım işte diğer belirtilerim hafifledi bel ağrısı biraz başladı bilmiyorum canım heveslenmek hiç istemiyorum canım sen ne durumdasın hamiş misin yoksa olmak mı istiyorsun canım ben de seni merak ettim canım:uhm::uhm::uhm: