Mide Bulantısı Ve Çalışmak

senkoyadimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
310
306
34
Arkadaşlar midem acaip bulanıyor işe geliyorum ama ölü gibiyim bu durumda rapor almak mı mantıklı ilaç almak mı

Arkadaşlar midem acaip bulanıyor işe geliyorum ama ölü gibiyim bu durumda rapor almak mı mantıklı ilaç almak mı
Canım sabah kraker atıstır yada simit aç kalmamaya calıs ara öğünler tüket badem fln elma cok iyi gelio bide ayva bn calısıyorm bu sekilde bastırdm bulantıları ilaç içme sonucta doğal değil

Canım sabah kraker atıstır yada simit aç kalmamaya calıs ara öğünler tüket badem fln elma cok iyi gelio bide ayva bn calısıyorm bu sekilde bastırdm bulantıları ilaç içme sonucta doğal değil
hiç bişeyi midem almıyor canım sadece çubuk kraker oda bastırmıyor. İlk hamileliğim ne kolay geçmişti. Şimdi ne görsem lavaboya koşuyorum .

canım istersen rapor al ben de aynı durumdaydım rapor aldım bişeyler yiyip içtikten sonra hemen uzanıyordum iş yerinde böyle bi şansım yok ne kadar tutarsam o kadar kar çünkü midemde

su bile içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Yemek yemediğim için kusmuyorum ama sürekli böğürtü var
Doktorunu arayıp durumdan haberdar etmelisin. Ben de gebeliğin başında böyleydim ve sıvı kaybı idrar yollarında enfeksiyonu tetiklediği için doktorum serum veriyordu düzenli olarak. Serum alırsan Hiç olmazsa biraz kendine gelir vücudunun dengesi.

Cnim gecmia olan bende ayni durundayim. 4 gunde 2 kilo vermisim. Ama bugun sabah uyandigimda migde bulantim yok gibi idi ama bu seferde aklima evham gelio yani migde bulantim yok acaba bebege bir sey mi oldu diye. Sinirlerim boUldu. Cunku beta degerinin yukselmesi ile alakali oldugu soylenior bulantilarin ya. Ama hala halsizlik ve istahsizlik var.

canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza versin yavrularımızı

canım evham yapma boşuna çünkü değişebiliyor ben de bir gün iyiyim tam düzeldim zannediyorum sonra tekrar başlıyor

muray19 yapmak istemiyorum ama oluyor. Bu 3. Gebeligim canim ilk 2 si dusuk yaptim. O sebeple bunda cok korkuyorum. Kalp atislarini duysaydim da bir ohh drseydim. senkoyadimi amin kuzum rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin

Canim ben de senin gibi hatta belki daha kotuydum. Doktor ilac kullanmam konusunda cok israrci oldu. Ilac kullanamzsam vucudun sivi dengesi bozuldugu icin daha kotu sonuclar cikabilir diye korktum. Inan 2 hafta eziyet cekmisim. 10 gun rapor alip kolumu kaldirmadan sadece kusmak icin kalkmistim. Ilaca başladıktan sonra yeniden yasadigimi hissetmeye basladim.ise de gidip geliyorum. Sadece sabah kusuyorum artik. Doktor unla konuş. Benimkisi kendine bosuna eziyet ediyosun diye cok kizdi.

muray19 yapmak istemiyorum ama oluyor. Bu 3. Gebeligim canim ilk 2 si dusuk yaptim. O sebeple bunda cok korkuyorum. Kalp atislarini duysaydim da bir ohh drseydim. senkoyadimi amin kuzum rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin
. Kizlar bugun hamileligim kesinlesti. Allahima binlerce sukurler olsun kalp atislarini duydum

su bile içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Yemek yemediğim için kusmuyorum ama sürekli böğürtü var
Rapor al istersen biraz dinlen ben 9.haftaya kadar dayanabilmistim raporda kullanmistim ama 9.haftada istifa ettim tukenmistim.ve dogumuma 1 ay var hala kusuyorum.cekmeyen bilmez.Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…