• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı hamilelik midir

Kurabiyem1

Birgün Koşan Bir Kaplumbağamız Olacak🙏👨‍👩‍👧
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
985
1.318
28
Arkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba

hamilelikte mide bulantisi hemen baslamaz diye biliyorum
bende gebelik tedavisi gorurken psikolojik her ay kusuyodum adet olunca geciyordu hemen
hamile kalincada hic midem bulanmadi iyimi

Benim sadece 13. Haftada midem bulanmıştı başka hiç öyle belirti filan olmadı sizin psikolojik olabilir

hamilelikte mide bulantisi hemen baslamaz diye biliyorum
bende gebelik tedavisi gorurken psikolojik her ay kusuyodum adet olunca geciyordu hemen
hamile kalincada hic midem bulanmadi iyimi
Ben hic tedavi görmüyorum her ayda istiyorum ama diğer aylar hic boyle olmamıştı

Benim sadece 13. Haftada midem bulanmıştı başka hiç öyle belirti filan olmadı sizin psikolojik olabilir
Ama işte ona bakacaksak her ay istiyorum diger aylar boyle olmadi ve lavabom çok bulanık renkte

Mide bulantısı ve baş dönmesi için çok çook erken..gebelik istiyorsanız pskljk olablir..
Ama ilk belirti olarak bunlar yazıyor internettede diğer aylar gerçekten hiç olmadi bunlar bende

Yediğiniz birşey de hafif dokunmuş olabilir. Ya da Buaralar heryer virüs kaynıyor. Belki bişey kaptınız hafif bir şekilde etkisini hissettiniz.
Mesela bu ihtimaller de olabilir o yüzden kesin Hamilelik denemez. hayırlısı olsun. Hamilelik bekliyorsanız sağlıkla yakında güzel haberi alırsınız umarım .

Mide bulantisi 5-6 haftalikken basliyor. Yani adet gecikten 2 hafta sonra falan. Sizinki baska bir durumdur.
Adet gecikmeden gebelikten suphelenmeyin

Yediğiniz birşey de hafif dokunmuş olabilir. Ya da Buaralar heryer virüs kaynıyor. Belki bişey kaptınız hafif bir şekilde etkisini hissettiniz.
Mesela bu ihtimaller de olabilir o yüzden kesin Hamilelik denemez. hayırlısı olsun. Hamilelik bekliyorsanız sağlıkla yakında güzel haberi alırsınız umarım .
Inşallah teşekkür ederim

Back