Hormonlarin degisiyo canim, hepsi normal. Biz de gectik ayni yollardan. Mide bulantisi icin, maden suyu ic. Leblebi, kraker ye.. Ayaklarini havada tut uzanirken.Kızlar merhaba
6+4 Gebeyim.
Son 1 haftadır aşırı bir mide bulantısı var.
En Sevdiğim yiyeceklerden iğreniyorum.
Su harici hiçbirşey istemiyorum.
Doktorum bulantı kesici hap verdi fakat işe yaramıyor.
Kusma hiç olmadı fakat mide bulantısı öldürüyor beni.
Bunun yanı sıra inanılmaz halsizlik yapıyor elim kolum kalkmıyor bazen konuşmaya bile mecalim kalmıyor.
Annem çalıştığı için gelemiyor kayınvalidem şehirdışında çok zor durumdayım gerçekten.
Bana önerebileceğiniz birşey varmı yada bu aşırı halsizlik falan normal mi?
Cnm bi kac hafta disini skicaksin mecbur...bende cok kotuydum yavas yavas duzeliyorum 11.haftadayim...ac kalmamaya calis..iki saatte bir agzina biseyler at...beyaz leblebide iyi gelio krakerden baska
Hormonlarin degisiyo canim, hepsi normal. Biz de gectik ayni yollardan. Mide bulantisi icin, maden suyu ic. Leblebi, kraker ye.. Ayaklarini havada tut uzanirken.
Gunde en az 2 tane ic cnm. Cocugun kemik gelisimi icin mukemmel. Tabi senin icin de.Teşekkür ederim canım çok Sağol maden suyunu doktorum da önermişti iyi geliyor gerçekten.
Kızlar merhaba
6+4 Gebeyim.
Bunun yanı sıra inanılmaz halsizlik yapıyor elim kolum kalkmıyor bazen konuşmaya bile mecalim kalmıyor.
Annem çalıştığı için gelemiyor kayınvalidem şehirdışında çok zor durumdayım gerçekten.
Hamileliğin bendeki en önemli etkisi halsizlikti hiç bişey yapamazdım sık dişini ilerleyen aylarda azalıyor
Gunde en az 2 tane ic cnm. Cocugun kemik gelisimi icin mukemmel. Tabi senin icin de.
Az kaldi da, sen bana sor :) daha basindaymisim gibi , hic gecmiyo sanki gunler.Teşekkür ederim canım benim.
Sizin az kalmış darısı benim yavrucuğumun başına :)
Inşallah canımmmm seninde az kalmış Bıdığını kucağına Almana :)
Cinsiyeti ne acaba?
Aynı şeyleri yaşıyoruz geçen Çarşamba günü doktora gittim mide bulantısı için zofer verdi onu içince midem rahatlıyor yemek yiyebiliyorum yemekten sonrada decavit diye vitamin verdi onları içiyorum yine halsizliklerim devam ediyor yatıyorum ama eskisi gibi değil daha iyiyimKızlar merhaba
6+4 Gebeyim.