Mide Bulantısı/Halsizlik Bir Bakın lütfen

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
Kızlar merhaba
6+4 Gebeyim.
Son 1 haftadır aşırı bir mide bulantısı var.
En Sevdiğim yiyeceklerden iğreniyorum.
Su harici hiçbirşey istemiyorum.
Doktorum bulantı kesici hap verdi fakat işe yaramıyor.
Kusma hiç olmadı fakat mide bulantısı öldürüyor beni.
Bunun yanı sıra inanılmaz halsizlik yapıyor elim kolum kalkmıyor bazen konuşmaya bile mecalim kalmıyor.
Annem çalıştığı için gelemiyor kayınvalidem şehirdışında çok zor durumdayım gerçekten.
Bana önerebileceğiniz birşey varmı yada bu aşırı halsizlik falan normal mi?

Hormonlarin degisiyo canim, hepsi normal. Biz de gectik ayni yollardan. Mide bulantisi icin, maden suyu ic. Leblebi, kraker ye.. Ayaklarini havada tut uzanirken.

Cnm bi kac hafta disini skicaksin mecbur...bende cok kotuydum yavas yavas duzeliyorum 11.haftadayim...ac kalmamaya calis..iki saatte bir agzina biseyler at...beyaz leblebide iyi gelio krakerden baska

Cnm bi kac hafta disini skicaksin mecbur...bende cok kotuydum yavas yavas duzeliyorum 11.haftadayim...ac kalmamaya calis..iki saatte bir agzina biseyler at...beyaz leblebide iyi gelio krakerden baska

Sabrediyorum ucunda yavrum var ama dün bayılacak gibi oldum eşim inanılmaz korktu.
Çok zor geçiriyorum kocamdan dahi tiksiniyorum yanaktan öpmesine dahi izin vermiyorum bunalıyorum.

Hormonlarin degisiyo canim, hepsi normal. Biz de gectik ayni yollardan. Mide bulantisi icin, maden suyu ic. Leblebi, kraker ye.. Ayaklarini havada tut uzanirken.

Teşekkür ederim canım çok Sağol maden suyunu doktorum da önermişti iyi geliyor gerçekten.

Hamileliğin bendeki en önemli etkisi halsizlikti hiç bişey yapamazdım sık dişini ilerleyen aylarda azalıyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz geçen Çarşamba günü doktora gittim mide bulantısı için zofer verdi onu içince midem rahatlıyor yemek yiyebiliyorum yemekten sonrada decavit diye vitamin verdi onları içiyorum yine halsizliklerim devam ediyor yatıyorum ama eskisi gibi değil daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…