• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı geçer mi?

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
824
103
27
Tokat
Merhabalar, 6 haftalık hamileyim 1 haftadır çok kötü midem bulanıyor, çok kötüyüm.
Bu bulantılar ne zaman geçer acaba? Bazılarının 9 ay bile sürüyormuş umarım öyle olmaz :(

çok iyi anlıyorum seni canım. bnim akrabam 12. Hafta da bitmişti bnim ki 4 aylıkken azaldı ama 9. Aya kadar ara ara oldu bu günler de geçecek sabret canım benim :( Allah yardımcın olsun bol bol naneli şeker ye aç kalmamaya gayret göster

çok iyi anlıyorum seni canım. bnim akrabam 12. Hafta da bitmişti bnim ki 4 aylıkken azaldı ama 9. Aya kadar ara ara oldu bu günler de geçecek sabret canım benim :KK43: Allah yardımcın olsun bol bol naneli şeker ye aç kalmamaya gayret göster

Amin çok sağolun Allah razı olsun, çok korkuyorum 9 ay sürer diye, umutla 12. Haftayı bekliyorum biter diye :( bir de gurbetteyim kimsem de yok yanımda napcam bilmiyorum :(

Amin çok sağolun Allah razı olsun, çok korkuyorum 9 ay sürer diye, umutla 12. Haftayı bekliyorum biter diye :KK43: bir de gurbetteyim kimsem de yok yanımda napcam bilmiyorum :KK43:
Canım geçer hiç korkma 9 ay sürenler öyle habire değil ara ara oluyo onlarda :(

Ah canımm seninde mi ağır geçcek 🙁
Benım 5+4 te başlayıp , 12+5 te hafifledi .
Ama hala tam anlamıyla geçmedi .
Acıktıgımda bulantılatım yıne geliyor ama istifra yok çok şükür..

Benimde feci bulantim oluyor cikardim cikaracak misim gibi yemekleri bile zar zor yapiyorum kokudan cok Sükür ki esim en büyük destekcim. InsAllah gecer bu dönem

Benimde feci bulantim oluyor cikardim cikaracak misim gibi yemekleri bile zar zor yapiyorum kokudan cok Sükür ki esim en büyük destekcim. InsAllah gecer bu dönem

Aynen öyle canım sabah kalkıyom başlıyor yatana kadar durmuyor, eşin yardımcıysa ne mutlu Allah razı olsun, benim eşim de olduğu kadar yardım ediyor şükür.

Ah canımm seninde mi ağır geçcek 🙁
Benım 5+4 te başlayıp , 12+5 te hafifledi .
Ama hala tam anlamıyla geçmedi .
Acıktıgımda bulantılatım yıne geliyor ama istifra yok çok şükür..

Evet ya hiç sorma canım, en nefret ettiğim şeydi mide bulantısı, 1 haftadır çok fena 12.hafta nasıl gelecek hiç bilmiyorum :(

• Beğen
Reactions: H E
Aynen öyle canım sabah kalkıyom başlıyor yatana kadar durmuyor, eşin yardımcıysa ne mutlu Allah razı olsun, benim eşim de olduğu kadar yardım ediyor şükür.
En cokta et tavuk ve sulu yemeklerden tiksindim. Hayattan soguttu resmen bu bulantilar ama gecici bi dönem Allahtan. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin evladimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Back