mide bulantiniz kaç haftalikken baslamisti?

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
36
kızlar test sonucuma gore iki üc haftalik hamileyim . mide bulantisindan cok korkuyorum ilk hamileligimde 6.haftada asiri mide bulantilarim baslamis ve tam 5.5 aylik olana kadar devam etmisti kusmaktan hic bisey yiyememis ve acliktan aglamistim hep. bunda cok korkuyorum ne zaman baslayacak diye ikincide insallah olmaz cok stres yapuyorum. sizin kacinci haftalarda mide bulantilariniz baslamisti ?

Çok stres iyi değil hem sana hem bebeğe ben hamileligim boyunca sadece iki defa istifrar ettim o kadar oda beş haftalik hamileydim .. ondan sonra birdaha olmadı hiç bulantı kusma .. :) ablamdan biliyorum sürekli kusmak çok kötü bir şey hiç bir şey yiyemiyorsun hasta gibi görünüyor sun hep .. :) bol bol su iç sen yinede bulantin çok fazla olmaz bana da doktorum demişti ilk gittiğim zaman :)

13. Haftada basladi mide bulantim. Bi kac gun cektim ve bitti. 2 kez istifra ettim onun disinda sadece bikac gun sabahlari zorladi beni

bulantılar hamileliğin 6.cı haftası ile 10.cu haftası arasında görünür ve kadınların %70inde bu durum maalesef gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…