Mide bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
3.267
3.372
29
Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?

Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?
8. Haftada basladi ben kesinlikle prillam oneririm bana cok iyi geliyodu. Bi dönem kesildi sonra gene basladi doguma giderken bile oguruyodum koku hassasiyetimden dolayı

Bide zencefil oneririm taze ince bi dilim dilinizin uzerine koyup emin seker gibi cok iyi geliyo

İlk gebeliğimde 8 haftada başladı 20. Haftaya kadar devam etti şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyim şu an bişeyim yok ama kokular biraz içimi kaldırıyor inşallah bulantınız bir hamilelik geçiririz

Herkeste olmuyor kardesimde ve gorumcemde olmadi bnde oldu 7.haftda başladı ama hic bir sey bana fayda etmedi

6.haftada başladı. 13.haftadan sonra azalarak bitti ve yerini mide yanması aldı.

Benim 6. haftada başladı 12+4 teyim hala aşırı kusma bulantı var kusmaktan yemek borum zedeleniyor artık sürekli bulantı hapı da kullanıyorum çok araştırdım tavsiye edilen her şeyi denedim ama hiçbir şey fayda etmedi etmiyor :KK43:

5. haftamda başladı her günüm kusarak geçiyordu. Şu an 16. haftamdayım ara ara kusuyorum, azaldı. İnşallah birkaç hafta içinde tamamen biter 🥲 iştahım hala açılmadı çünkü.. kilo almak yerine zayıfladım bu süreçte.

X