Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8. Haftada basladi ben kesinlikle prillam oneririm bana cok iyi geliyodu. Bi dönem kesildi sonra gene basladi doguma giderken bile oguruyodum koku hassasiyetimden dolayı
İlk gebeliğimde 8 haftada başladı 20. Haftaya kadar devam etti şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyim şu an bişeyim yok ama kokular biraz içimi kaldırıyor inşallah bulantınız bir hamilelik geçiririz
Benim 6. haftada başladı 12+4 teyim hala aşırı kusma bulantı var kusmaktan yemek borum zedeleniyor artık sürekli bulantı hapı da kullanıyorum çok araştırdım tavsiye edilen her şeyi denedim ama hiçbir şey fayda etmedi etmiyor
5. haftamda başladı her günüm kusarak geçiyordu. Şu an 16. haftamdayım ara ara kusuyorum, azaldı. İnşallah birkaç hafta içinde tamamen biter iştahım hala açılmadı çünkü.. kilo almak yerine zayıfladım bu süreçte.