Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun annem için düşünüyorum korktuğu için yaptiramiyoruzmerhaba 25.09.2021 de mide botox yaptırdım suan hala biraz açlığım var -3 kg verdim 10 gün sadece sıvı diyeti verdi doktor, laktozsuz süt ve su içiyorum sadece deneyimi olan var mı ? veya sorusu olan sorabilir arada güncelleyeceğim
Hiçbirşeyi yok 10dk sürdü 10dkda kendime geldim ve çıktım hastaneden uyuyorsun ve uyanıyorsun ağrı falan hiç birşey olmadı bana ama benden önce olan kızın ağrısı oldu midede ülser gastrik vs hastalıkları olduğu için ama bilgi aldım o da eve gidince iyi olmuş yani korkulacak birşey değil denenmesi gerekiyor biraz iradeÇok geçmiş olsun annem için düşünüyorum korktuğu için yaptiramiyoruz
Yaş var tansiyon biraz şeker var özel bir hastanede sorduk doktor sorun yok 70 yaşındaki hastama da yapıyorum dedi .. o önemli degil tabiki yapmasına yapılır ya sonrası ? Herhangi bir durum gelişir mi ondan korkuyorHiçbirşeyi yok 10dk sürdü 10dkda kendime geldim ve çıktım hastaneden uyuyorsun ve uyanıyorsun ağrı falan hiç birşey olmadı bana ama benden önce olan kızın ağrısı oldu midede ülser gastrik vs hastalıkları olduğu için ama bilgi aldım o da eve gidince iyi olmuş yani korkulacak birşey değil denenmesi gerekiyor biraz irade
Yağ oranı %30 üstüne pek etki etmiyor diye biliyorum ama diğer hastalıklar için birşey diyemem sadece çok araştırdım ve kimsede bir yan etki bir şikayet okumadım inşallah sağlıklı olsun da botoks falan olurYaş var tansiyon biraz şeker var özel bir hastanede sorduk doktor sorun yok 70 yaşındaki hastama da yapıyorum dedi .. o önemli degil tabiki yapmasına yapılır ya sonrası ? Herhangi bir durum gelişir mi ondan korkuyor
Çok fazla yemek yediğinizde bir şikayet oluyor muYağ oranı %30 üstüne pek etki etmiyor diye biliyorum ama diğer hastalıklar için birşey diyemem sadece çok araştırdım ve kimsede bir yan etki bir şikayet okumadım inşallah sağlıklı olsun da botoks falan olur
Denemedim fazla yemeği ama yemek yerken bir noktada derin bir nefes aldırıyor o an bırakıyorum yemeğiÇok fazla yemek yediğinizde bir şikayet oluyor mu
Siz hangi doktora yaptirdiniz peki?Botoxun bir zararı görülmemiş ve dün itibari ile 9kg verdim herşey azim işe yaramıyor değil doğru doktor önemli şahsi fikrim
Ablam yaptırdı 4 haftada 9 kilo gittiMoralinizi bozmak istemem ama pek çok cerrah etkisiz olduğu için botoks ve balonu önermiyor.
Merhabalar bende mide botoksu yaptırdım ama diyet listesi verilmedi köfte falan yiyebilirsin diyo sizde sıvı diyeti demişsiniz rica etsem listenizi paylaşabilir misiniz benimlemerhaba 25.09.2021 de mide botox yaptırdım suan hala biraz açlığım var -3 kg verdim 10 gün sadece sıvı diyeti verdi doktor, laktozsuz süt ve su içiyorum sadece deneyimi olan var mı ? veya sorusu olan sorabilir arada güncelleyeceğim
Mide botoxu mu varmış çok geri kalmışım ne için tam olarak zayıflamak için mi yoksa sağlıkla ilgili bir durum mu?merhaba 25.09.2021 de mide botox yaptırdım suan hala biraz açlığım var -3 kg verdim 10 gün sadece sıvı diyeti verdi doktor, laktozsuz süt ve su içiyorum sadece deneyimi olan var mı ? veya sorusu olan sorabilir arada güncelleyeceğim
Merhaba yaptırdınız mı ben 12 kg verdim bu süreçte tabi 1 yıl geçti botoksun etkisi 4. Ayda azalmaya başladı ve ben aşırı yediğim için 10 kg geri aldım şu an tekrar yaptırmayı düşünüyorum bilemedim sizde sonuç ne olduMerhaba, Cumartesi ben de sevim merve Hocaoğlunda olacağım umarım memnun kalırım :)
Maalesef hiç bir etkisini göremedim çok pişman oldum zaten o sıvı diyetiyle herkes verir ve geri alırdı zaten merve hanıma da olamadım yoktu başka bir doktor yaptı paramda boşuna gittiMerhaba yaptırdınız mı ben 12 kg verdim bu süreçte tabi 1 yıl geçti botoksun etkisi 4. Ayda azalmaya başladı ve ben aşırı yediğim için 10 kg geri aldım şu an tekrar yaptırmayı düşünüyorum bilemedim sizde sonuç ne oldu
Evet benide merve hnm yapmamıştı hiç görmemiştim kendisini hastanede başka bir dr yapmıştı ben gördüm sonuç ama dediğim gibi ama emin olamıyorum bünye ile alakalı sanırım nasıl zayıflıyıcam bilmiyorum boğazımı tutamıyorum birşey yaotırmam veya para vermem gerek diyet içinMaalesef hiç bir etkisini göremedim çok pişman oldum zaten o sıvı diyetiyle herkes verir ve geri alırdı zaten merve hanıma da olamadım yoktu başka bir doktor yaptı paramda boşuna gitti