- 5 Nisan 2019
- 3
- 3
- 47
-
- Konu Sahibi pointofestetic
Merhaba bende dusunuyodum denk geldi resmen. Nerde oldunuz ve nasil yaptilarerak ediyorumSLM
Yaklaşık 10 ay önce mide botoksu yaptırdım.Daha önce diyetisyen desteği almama rağmen bir kaç kilodan kilo vermem durunca psikolojik olarak hemen demoralize olduğum için yarıda kestim.Hipnozla zayıflamaya bile gittim.Ama sonuç hep başarısızlıkla sonuçlandı.Sonra mide botoxu ile tanıştım.90 kilo ile başladığım süreçte haftalık yürüyüş ve yediğim içtiğime dikkat ettim.30 kilo verdim.çok mutluyum zayıflamak isteyen herkese tavsiye ederim.
... bi sağlık turizmi yapan firma var.özellikle yurt dışı hastalarına bakıyolar.Doktorum Salim bey isterseniz asistanın numarasını verebilirim. ...Merhaba bende dusunuyodum denk geldi resmen. Nerde oldunuz ve nasil yaptilarerak ediyorum
Sağlık açısından ilerleyen dönemlerde sorun yaşanır mı acaba? Riski var mıdır merak ediyorum
herhangi bir zararı yok hatta mide şikayeti olanların bir çoğunda rahatlama görülmüş.Botox vücut tarafından emilebildiği için ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmuyor.
İlkenin nasıl yapıldığı, fiyat vs bilgisi de verir misiniz?SLM
Yaklaşık 10 ay önce mide botoksu yaptırdım.Daha önce diyetisyen desteği almama rağmen bir kaç kilodan kilo vermem durunca psikolojik olarak hemen demoralize olduğum için yarıda kestim.Hipnozla zayıflamaya bile gittim.Ama sonuç hep başarısızlıkla sonuçlandı.Sonra mide botoxu ile tanıştım.90 kilo ile başladığım süreçte haftalık yürüyüş ve yediğim içtiğime dikkat ettim.30 kilo verdim.çok mutluyum zayıflamak isteyen herkese tavsiye ederim.
SLM
Yaklaşık 10 ay önce mide botoksu yaptırdım.Daha
Kime yaptirdiniz ve fiyat neydi paylasir misinizSLM
Mrb fiyati ne kadar dı acaba?... bi sağlık turizmi yapan firma var.özellikle yurt dışı hastalarına bakıyolar.Doktorum Salim bey isterseniz asistanın numarasını verebilirim. ...
Merhaba bende dusunuyodum denk geldi resmen. Nerde oldunuz ve nasil yaptilarerak ediyorum
Korkutmaya calışmış en risksiz yöntem mide balonu yada botoxuCanım ben mide botoksunu psikiyatrime sordum, eşimde kiloya bağlı anksiyete var bende de vajinismus psikiyatrimiz artık arkadaşımız oldu. Şakın yaptırmayın para tuzağı dedi. Spor ve diyet yapsan verirsin zaten dedi.
canim merhaba bendede insülin direnci var mide botoxsu yaptırınca şeker haplarıda kullandınızmı acaba bende düşünüyorumdaMerhaba kizlar bende botoxumun 5.haftasini bitirdim. 5 haftada 5.600 kilo verdim.Ancak beklenenin cok altindaymis.İlk hafta 6 kilo beren hastalari varmis.Ben hem tiroid hemde insulin direncim oldugu icin zaten kilo veremiyordum o yuzden bu bile bana yetti:) en azindan vucut kitle endexim artik obes sinifinda degil